noodles volos banner

"Τα έργα στο βοηθητικό κοστίζουν 120.000 ευρώ"

Σαφής η πρόοδος των εργασιών, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία Σαφής η πρόοδος των εργασιών, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία

Παρών από το πρωί της Τρίτης στα έργα του βοηθητικού του Π. Μαγουλάς είναι ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Θ.Τζήμας, μαζί με τον επιβλέποντα μηχανικό κ. Βενέτη.

Ο κ. Τζήμας, μιλώντας στο επίσημο ραδιόφωνο της Νίκης ανάφερε ότι το κόστος των έργων του βοηθητικού φτάνει στα 120.000 ευρώ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χρειάζονται πέντε μέρες εντατικές, για να τελειώσουμε τις  χωματουργικές εργασίες και είμαστε όλοι εδώ. Στη νότια πλευρά θα κάνουμε και τουαλέτες, αν και συναντήσαμε δυσκολίες με μπάζα και καλώδια. Θα γίνει πραγματικά ένα κουκλί, όπως είχαμε δεσμευθεί.

Γνώρισα την τακτική κάποιων ανθρώπων να κάνουν κακό στην ομάδα, αλλά αυτοί έχουν στιγματιστεί. Αυτούς θα τους ξεγυμνώσουμε.

Όποια ομάδα έχει υπομονή, να ξέρετε ότι δεν έχει ανάγκη και δεν μπορεί να εκβιαστεί από τίποτα. Αν έχεις Βολιώτες ποδοσφαιριστές, όλα είναι εύκολα. Δεν υπήρχε αυτή η υποδομή, αλλά την κάνουμε. Από δω και πέρα θα εκπλαγούν όλοι, θα μείνουν με ανοιχτό το στόμα και δε θα τολμά κανείς να πει τίποτα για τη Νίκη.

Ήξερα, βλέποντας από το …. δορυφόρο το γήπεδο, για ποιο λόγο κάποιοι προσπαθούσαν να πολεμήσουν τη Νίκ και τον λαό της. Βάλαμε και εμείς ένα λιθαράκι να σπρώχνουμε προς την απαξίωση κάποιους ανθρώπους.

Ήθελε ο Θεός να μονοιάσουμε κι αυτός ο κόσμος να σταματήσει να ταλαιπωρείται. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος έμπειρος, δυνατός, πεντακάθαρος και δεν μπορεί να μας αγγίξει κανείς.  

Πρέπει να είναι υπερήφανος ο λαός της Νίκης γι’ αυτά τα έργα, που δε θα μπορούσε να τα κάνει το κράτος και θα γίνονταν μόνο με κάποιες επιδοτήσεις. Γυρίσαμε σελίδα και όσοι μας έχουν μεμφθεί στο παρελθόν στεναχωριούνται.

 Τα έργα είναι σοβαρά. Δεν έχει καταλάβει ο κόσμος ότι μόνο αυτά τα πράγματα που κάνουμε στο βοηθητικό στοιχίζουν 120.000 ευρώ, επειδή κάνουμε ένα τέλειο έργο. Από τα καλύτερα έργα σε υποδομές. Θα πετάξουμε και τα τραπέζια που είναι σε άθλια κατάσταση και θα αγοραστούν είκοσι τραπεζάκια για τους γονείς, ενώ θα βάλουμε και σόμπες αλογόνου για τη θέρμανση. Πιστεύω ότι θα μας τιμήσουν οι Νικιώτες και θα φέρουν τα παιδιά τους. Θα το χαρούμε όλοι αυτό το έργο».