noodles volos banner

Μπόρας: "Ο Ρήγας Φεραίος στοχεύει ψηλά"

Ο Θανάσης Μπόρας είναι ένας από τους παίκτες που μπορούν να μπουν κατευθείαν στην ενδεκάδα του Ρήγα Φεραίου καθώς απέδειξε με την περσινή του παρουσία, ότι η Γ' Εθνική είναι μια κατηγορία που ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του και αποτελεί πολύτιμη μονάδα για κάθε προπονητή. Ο 21 ετών αμυντικός, ο οποίος ξεκίνησε από την Αγία Παρασκευή, μετά έπαιξε στις ομάδες Νέων και στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, στον Σαρακηνό και τον Πύρασο, μίλησε στο magnesiasports για τη νέα σεζόν που θα τον βρει να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ρήγα Φεραίου.

Αρχικά ανέφερε: “Νιώθω χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Ρήγα Φεραίου, όλοι γνωρίζουμε ότι εδώ κι αρκετά χρόνια, η ομάδα έχει ξεφύγει από το τοπικό επίπεδο και έχει καταστεί μια υπολογίσιμη δύναμη στη Γ' Εθνική. Εύχομαι να εκπληρώσουμε τους στόχους της νέας σεζόν. Προσωπικά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδος και του πρωταθλήματος”, ενώ ερωτηθείς εάν είναι πιο έτοιμος μετά την περσινή γεμάτη σε συμμετοχές περίοδο, απάντησε: “Σίγουρα για την ποδοσφαιρική μου καριέρα ήταν σημαντικό κομμάτι ο Πύρασος που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους της διοίκησης, τους προπονητές και τους συμπαίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα πέρυσι. Θεωρώ ότι είχα μια πολύ καλή σεζόν που ήταν η πρώτη μου στην Γ' Κατηγορία. Έτσι, με περισσότερες αγωνιστικές παραστάσεις, είμαι πιο έτοιμος”.
Τέλος, σχετικά με το νέο πρωτάθλημα σχολίασε: “Δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζει το γεγονός ότι πέφτουν δύο ομάδες. Το πλάνο είναι το ίδιο με πέρυσι, ο Ρήγας Φεραίος στοχεύει να φθάσει όσο ψηλότερα γίνεται και έχει τις βάσεις για να το πετύχει. Από τις πρώτες μου ημέρες στο σύλλογο, έχω αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις, είδα πως υπάρχει η σωστή μαγιά μεταξύ όλων όσων είναι δίπλα στην ομάδα και είμαι αισιόδοξος για την πορεία μας. Έχουμε δύσκολη δουλειά την περίοδο της προετοιμασίας αλλά τώρα είναι που βάζουμε τις βάσεις για ολόκληρη τη σεζόν”.

Φ.Γ.