noodles volos banner

Θρίλερ με Κυβελίδη, μπήκε σφήνα η Παναχαϊκή

Εμπόδια προέκυψαν για τη μετακίνηση του Λεωνίδα Κυβελίδη στον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αφού ο πρώην στράικερ του Άρη παραδέχθηκε μιλώντας στην «ΑRENA PRESS» αφενός την προφορική συμφωνία με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και αφετέρου τη «σφήνα» της Παναχαϊκής, με τη γυναίκα του μάλιστα να κατάγεται από την Πάτρα!

Σε σίριαλ εξελίσσεται η μεταγραφή του Κυβελίδη στους «Πόντιους» και διανύουμε κρίσιμες ώρες, με όλα να «κρέμονται» σε μια… κλωστή.

Ο υπ’ αριθμόν ένα στόχος για την «κοκκινόμαυρη» επίθεση εδώ και καιρό, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, με τον πρώην φορ του Άρη να τονίζει στην «ΑRENA PRESS»: «Με τον κ. Καλαϊτζίδη έχουμε συμφωνήσει εδώ και καιρό προφορικά. Μένουν λεπτομέρειες, πήρα το δελτίο από τον Άρη. Εκτός απροόπτου, θα είμαι στον Απόλλωνα τη Δευτέρα στην πρώτη. Εξαρχής άφησα στον κ. Καλαϊτζίδη ένα παράθυρο για την Παναχαϊκή, επειδή η γυναίκα μου είναι από την Πάτρα. Με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας Κατσουράνης για τη συγκεκριμένη ομάδα και ακόμα δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο, όλα «παίζουν». Λογικά ως την Κυριακή θα ξέρω. Θα αφήσω τον Απόλλωνα μόνο για κάτι πραγματικά δυνατό. Σίγουρα θα είμαι σε μια από τις δυο ομάδες, δεν υπάρχει… τρίτη, το είπα και σε άλλες που με πλησίασαν!».

πηγή: arenafm