noodles volos banner

Μήνυμα στήριξης έδωσε ο κόσμος στην αφετηρία της νέας σεζόν

Παρουσία εκατοντάδων φιλάθλων που έδωσαν δυναμικό «παρών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε επισήμως τη νέα σεζόν με τον καθιερωμένο αγιασμό που τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ.κ. Ιγνάτιος, με βλέψεις για άμεση επάνοδο της ομάδος στις επαγγελματικές κατηγορίες. Το μήνυμα όλων ήταν ο σύλλογος να βαδίσει στη νέα εποχή ενωμένος ώστε να βρεθεί εκεί που αξίζει…

Παιδάκια από την ακαδημία συνόδευσαν τους 19 ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία στον αγωνιστικό χώρο, ενώ άλλα κρατούσαν χαρτόνια που σχημάτιζαν τη λέξη «επιστρέψαμε». Οι φίλαθλοι χειροκρότησαν παίκτες και διοίκηση, ενώ πριν τον αγιασμό, τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού που έφυγαν από τη ζωή το τελευταίο διάστημα (Συνετόπουλος, Πασχαλίδης, Ευθυμίου, Παππάς). Μάλιστα, μέλη της διοίκησης κρατούσαν φωτογραφίες τους.
Ο Μητροπολίτης έδωσε το δικό του μήνυμα προς τους οργανωμένους οπαδούς, προτρέποντάς τους «εσείς οι Austrian να έχετε όμορφη συμπεριφορά και να φωνάζετε σωστά συνθήματα»! Ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, επικεφαλής της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, ευχαρίστησε τον κόσμο. «Η ομάδα θα φανεί στο γήπεδο, θέλουμε ο κόσμος να μας στηρίζει και εμείς θα κάνουμε ότι πρέπει για να παίξει ο Ολυμπιακός εκεί που αξίζει», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Ακολούθησε η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών που ακούγοντας το όνομά τους χαιρέτησαν ένας-ένας τους φιλάθλους, με τους Φλίγκο και Αναστασίου να εισπράττουν ίσως το μεγαλύτερο χειροκρότημα.

Φ.Γ.

Last modified onMonday, 18 July 2016 20:55