noodles volos banner

Λ. Μπίλης: «Νωρίς για οριστικό κλείσιμο του ρόστερ»

Το μέχρι στιγμής ρόστερ της Νίκης, που αριθμεί 16 παίκτες, χωρίς ν’ αναφερθεί μέσα σ’ αυτούς ο Μέτσε, παρουσίασε στο τραπέζι που παρέθεσε η διοίκηση ο Λεωνίδας Μπίλης, ο οποίος τόνισε:

«Ακόμη είναι νωρίς για το οριστικό κλείσιμο του ρόστερ και βασίζεται στις δεσμεύσεις τις οποίες έχουμε εξαγγείλει από την πρώτη στιγμή, ότι θα αποτελείται ως επί το πλείστον από γηγενείς ποδοσφαιριστές κάτω από 26 ετών, αλλά και με εμπειρία στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε 16 ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι (Γρηγοριάδης, Ράπτης, Παπαγεωργίου, Αλεξανδρής, Κόκκας, Ναουμίδης, Παπαδήμας, Σφονδυλιάς, Πετράκος, Κόλα, Κυπτίου, Τσιουρέλης, Τορεζάνι, Τσιανάκας, Ματθαίου, Βουρδάκης).

Έχουμε έρθει σε συμφωνία με πέντε ακόμη ποδοσφαιριστές, τους οποίους δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε, γιατί δεν έχουμε την ελευθέρας τους. Είναι στο επίπεδο που θέλουμε και αν ολοκληρωθεί η συμφωνία τους θα ξεκινήσουμε έτσι την προετοιμασία μας, ίσως και με έναν ακόμη, σύνολο 21-22 ποδοσφαιριστές. Μέχρι 15-20 Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί ο αριθμός που είπαμε, ή 22+4 τερματοφύλακες ή 22+3 τερματοφύλακες . Θα ξεκινήσουμε ανάλογα με τη έναρξη του πρωταθλήματος ή 1/8 ή 5/8, αν η ΕΠΟ πει για τέλος Σεπτεμβρίου"