noodles volos banner

«Πάμε για λύση εκτός Βόλου, αν δε βρούμε γήπεδο ως την Πέμπτη» (video)

Στη δευτερολογία του στην εκδήλωση του Ολυμπιακού ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης κατέδειξε ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι η λήξη της αδειοδότησης στο ΕΑΚ τον Οκτώβριο και ο χρόνος που πιέζει, ενώ στο τέλος πέταξε τη βόμβα ότι αν δε βρεθεί λύση μέχρι την Πέμπτη, θα πρέπει να αναζητηθεί λύση εκτός Βόλου.

Αναλυτικά η δεύτερη τοποθέτηση:

«Όλα μπορούν να συζητηθούν, ακόμη και το τίμημα, το οποίο έχει οριστεί προφορικά. Είναι όμως όλα τα άλλα τα προβλήματα, για τα οποία δεν μπορούμε να συζητάμε. Είμαστε ένα ερασιτεχνικό σωματείο και εγώ δεν ήρθα εδώ να αφήσω τα χρέη στον Ερασιτέχνη και να φύγω και ό,τι είπαμε πρέπει να τηρηθεί. Ειδικά την αδειοδότηση είναι φύσει αδύνατο να την αναλάβω. Αν μιλούσαμε μόνο για το μίσθωμα, θα μπορούσαμε να το συζητήσουμε, πέντε πάνω πέντε κάτω. Μίλησα προφορικά με τον κ. Τσεκούρα και τόνισα ότι εμείς δε θα αναλάβουμε σε καμία περίπτωση την αδειοδότηση. Δεν μπορούμε να το κάνουμε. Ο Ερασιτέχνης δεν μπορεί ν’ αναλάβει αυτά τα πράγματα. Κι αν το κάνει φέτος, εμείς μπορεί να φύγουμε, ανεβαίνοντας κατηγορία και δε θα μας ενδιαφέρει για παράδειγμα. Ο Ερασιτέχνης όμως θα είναι χρεωμένος. Δε θέλω να δημιουργήσω διχόνοια, πάμε για ενότητα. Γι’ αυτό πρέπει να βρούμε μία λύση.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε το ΕΑΚ ωςδ δεύτερη έδρα χωρίς την αδειοδότηση. Αλλά δεν έχουμε χρόνο. Εμείς δεν μπορούμε να λέμε ότι κάνουμε την επίσημη πρώτη, αν δεν έχουμε κλείσει την υπόθεση με το γήπεδο. Ούτε μπορούμε να βάλουμε ούτε διαφήμιση ούτε τίποτα, αν δεν ξέρουμε για ποιο γήπεδο μιλάμε. Δε θα μιλήσω για το Πανθεσσαλικό ακόμη, γιατί είμαστε σε μία διαπραγμάτευση, η οποία πιστεύω ότι θα λήξει μέσα στη βδομάδα. Εκεί δεν πάμε με απαιτήσεις, πάμε παρακαλώντας. Αν αυτή τη βδομάδα δεν έχουμε γήπεδο, θα αναγκαστώ να κάνω άλλες δηλώσεις, επιφυλάσσομαι και πιστεύω ότι θα λυθεί το θέμα. Μέχρι την Πέμπτη πρέπει να είμαστε έτοιμοι, γιατί διαφορετικά πρέπει να μην κάνω την πρώτη και μετά να δούμε τι θα κάνουμε και να βρω γήπεδο, που αξίζει στον Ολυμπιακό και τη φανέλα του. Αν δε λυθεί μέχρι την Πέμπτη, μετά μιλάμε για λύση εκτός Βόλου».

Media

Last modified onTuesday, 12 July 2016 11:02