noodles volos banner

ΕΜΑ-Δήμητρα 2-1

Πρώτη νίκη στη σεζόν για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τη Δήμητρα, όμως πέτυχε την ανατροπή και πανηγύρισε την επιτυχία με γκολ στις καθυστερήσεις!
Το 0-1 ο Ποζιόπουλος στο 6ο λεπτό με πλασέ σε φάση τετ-α-τετ, το 1-1 στο 42’ με κεφαλιά-ψαράκι του Καρατζόγλου και το τελικό 2-1 με πολύ ωραίο τέρμα του Γκαμάλια, στο 91ο λεπτό με γυριστό σουτ ύστερα από σέντρα του Ρομάριο.
Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 70’ με μακρινό σουτ του Ρομάριο, καλύτερες φάσεις για γκολ στο 35’ με τον Καραβά από τη μικρή περιοχή να σουτάρει πάνω στον Σαρρή, κεφαλιά του Καρατζόγλου και φάουλ του Ρομάριο που πέρασαν λίγο άουτ στο 65’ και 70’ αντιστοίχως, πλασέ άστοχο από πλάγια θέση του Αναγνώστου λίγο πριν το δεύτερο γκολ. Για τη Δήμητρα, πλασέ του Σιαμέτη στο 32’ δεν βρήκε στόχο από καλή θέση, σουτ του Παυλίδη στο 72’ απέκρουσε ο Ζαγκαβιέρος, ενώ στο 82’ από κόρνερ του Παρίση, αμυντικός ανέκοψε πάνω στη γραμμή την προσπάθεια για γκολ του Αντωνιάδη. Η ΕΜΑ είχε δεχθεί στο φινάλε την ισοφάριση στα ματς με Πρωτεσίλαο και Μυρμιδόνες, σήμερα ήταν η σειρά της να χαμογελάσει...

Συνθέσεις:
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Θεοδ. Βαλκανιώτης (70’ λ.τρ. Παπαδάκης), Διαμαντένιας, Λανάι, Σκοτεινός, Θαν. Βαλκανιώτης, Καρατζόγλου, Γκαμάλιας, Καραβάς (50’ Αναγνώστου), Καπέσιος (60’ Ρομάριο), Βέτσικας.
Δήμητρα: Σαρρής, Ξηρομερίσιος, Μπέης (65’ Αντωνιάδης), Παυλίδης, Επίσκοπος, Ζουμπόπουλος, Φιλατζικιώτης, Ποζιόπουλος (71’ Παρίσης), Μαστακούλης, Σιαμέτης, Κόκκαλης (58’ Μαντάρας).