noodles volos banner

Σημαντική η επιστροφή του Χατζή στο προσεχές παιχνίδι με τον Αιγινιακό

 

Με μία σημαντική επιστροφή, αυτή του Γιώργου Χατζή αλλά τις απουσίες των Αλεξίου, Σφάκα να παραμένουν, ο Ρήγας Φεραίος προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής, που θα τον βρει αντιμέτωπο με τον Αιγινιακό στο Βελεστίνο.
Οι "κυανόλευκοι" είναι σε εξαιρετική κατάσταση, έχουν βρει ρυθμό και προέρχονται από καλές εμφανίσεις. Την Τετάρτη δεν συνοδεύτηκε με νίκη στο ντέρμπι κόντρα στον Πύρασο καθώς δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες που σπατάλησαν... και την Κυριακή θέλουν να φανούν πιο αποτελεσματικοί και να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας κόντρα σε ένα από τα φαβορί του ομίλου για την άνοδο.
Ο Αιγινιακός φιγουράρει στη 2η θέση με 23 πόντους έχοντας επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Έχει κερδίσει 1-0 εκτός τον Φωκικό, 1-0 εντός τον Αχέροντα, 2-0 εκτός τη Νεοκαισάρεια, 3-0 εκτός τον Οικονόμο, 4-1 εντός τον Πύρασο, 1-0 εκτός τον Πιερικό και 3-0 εντός τον Δωτιέα. Έφερε ισοπαλία 0-0 κόντρα στην Πύδνα και 0-0 στην Ηγουμενίτσα, ενώ ηττήθηκε 1-0 από τη Νίκη Βόλου εκτός έδρας και 2-1 από την ΑΕ Φαρκαδόνας εντός. Με παίκτες που την περασμένη σεζόν αγωνίζονταν στην παραπάνω κατηγορία και τον περσινό πρωταθλητή του ομίλου, Περικλή Αμανατίδη,η ομάδα του Αιγινίου παρουσιάζεται ισχυρή.
Το ίδιο όμως και ο Ρήγας Φεραίος που έχει δείξει στην τριετή του παρουσία στην κατηγορία πως δεν καταλαβαίνει από ονόματα κι αντιπάλους... Οι "κυανόλευκοι" θα αγωνιστούν για το θετικό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει σίγουρα στην έβδομη θέση και σε περίπτωση νίκης, μπορεί να τους ανεβάσει ακόμη ψηλότερα. Τέλος, να αναφέρουμε πως η διοίκηση περιμένει αρκετό κόσμο την Κυριακή στο γήπεδο καθώς ο αντίπαλος είναι μία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα και αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα κι αμφίρροπη αναμέτρηση.

 

Last modified onFriday, 27 November 2015 11:49