noodles volos banner

Φιλική νίκη για τον Ρήγα Φεραίο

Φιλική νίκη στα Φάρσαλα για τον Ρήγα Φεραίο απέναντι στον τοπικό Αχιλλέα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη επικράτησε με 1-0 χάρη σε γκολ του Σέττου στο 56' με ένα εντυπωσιακό πλασέ. Το ντεμπούτο τους με τη φανέλα της ομάδας του Βελεστίνου έκαναν οι Κορέτα και Σφάκας. Η ομάδα του Βελεστίνου έδειξε καλύτερη από τα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια και σκόρπισε αισιόδοξα μηνύματα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής. 

Στο 30ό λεπτό ο Σπαθής έβαλε την κόντρα σε σουτ του Φιλιππούλη, στο 33' ο Σέττος είχε διπλή προσπάθεια για να σκοράρει που απέκρουσε ο Κουτσοκέρας, ενώ στο 40' ακόμη μία καλή στιγμή για τους "κυανόλευκους" όταν από σέντρα του Γωργαντζή, κεφαλιά του Ζενούνι έφυγε παράλληλα με την εστία.
Στην επανάληψη, η εμφάνιση του Ρήγα Φεραίου ήταν καλύτερη. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με δύο σουτ του Μπλατσέρη, το ένα έφυγε άουτ, το άλλο εξουδετέρωσε ο Κεφαλάς και το 0-1 σημειώθηκε στο 56' με πλασέ του Σέττου ύστερα από πάσα του Ζενούνι.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Κουτσοκέρας, Πατσούρας, Τσούλης, Οικονόμου, Τλούμπας, Τσετιροκλής, Γρηγορίου, Ζαγκάνας, Αναγνώστης, Φιλιππούλης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Σακελλαρίου, Καραμπούζης, Κουρούμαλος, Κομισόπουλος, Νεμπεγλέρας, Μπένος, Πλατσέρης, Βούλγαρης, Μαλάκος.
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς (74' Τριανταφύλλου-82' Τσουμπέκος), Χατζηαθανασίου (77' Σφάκας), Σπαθής (77' Δ. Μιαρίτης), Γούτσιος (34' Γιαουπλάρι), Γκάγκας (77' Αποστολίδης), Αλεξίου (77' Πέτσης), Χατζής (77' Μουσαμπελίου), Γεωργαντζής (68' Ν. Μιαρίτης), Θεοδώρου (46' Γουτούλης), Ζενούνι (77΄Γάρος), Σέττος (68' Κορέτα).

 

Last modified onSaturday, 19 September 2015 20:32