noodles volos banner

Αποχώρησε ο Γιάννης Κοντοβάς από τον Πύρασο με 125 συμμετοχές την τελευταία πενταετία

Σημαντική απώλεια αποτελεί για τον Πύρασο η αποχώρηση του Γιάννη Κοντοβά που ανακοινώθηκε σήμερα από την ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Ο έμπειρος αριστεροπόδαρος μπακ/χαφ αφήνει τον Πύρασο καθώς επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στους ίδιους απαιτητικούς ρυθμούς στη Γ' Εθνική, ύστερα από μια πενταετία με 125 συμμετοχές και 13 γκολ. Υπήρξε ο παίκτης που αγωνίστηκε στα 96 από τα τελευταία 99 ματς των "κυανόλευκων"!!! Πέρυσι δεν έχασε ούτε ένα λεπτό στη Γ' Εθνική.

 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η διοίκηση του Πυράσου ανακοινώνει την αποχώρηση του Γιάννη Κοντοβά από την ομάδα μας. Υπήρξε για πέντε χρόνια βασικό στέλεχος του Πυράσου μας, ξεχωριστό μέλος των πιο σημαντικών στιγμών στην ιστορία του συλλόγου, παίκτης εγνωσμένης αξίας που αποτελούσε κόσμημα τόσο για τον Πύρασο όσο και για το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Από τη διοίκηση υπήρξε σφοδρή επιθυμία για συνέχιση της συνεργασίας, ωστόσο ο Γιάννης ζήτησε να αποχωρήσει καθώς η συμμετοχή στη Γ' Εθνική, παράλληλα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ήταν για τον ίδιον ιδιαίτερα κουραστική. Η διοίκηση σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, δεν μπορούσε να την αλλάξει. Ο Γιάννης Κοντοβάς αγωνίστηκε 5 χρόνια στον Πύρασο, κατέγραψε σε αγώνες πρωταθλήματος 125 συμμετοχές με 13 γκολ: 29 αγώνες στη Δ' Εθνική, 58 αγώνες στην Α' ΕΠΣΘ, 11 αγώες στο πρωτάθλημα πρωταθλητριών ΕΠΣ και 27 αγώνες στη Γ' Εθνική.
Είναι ο παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές τη διετία 2012-14 με τα δύο συνεχόμενα νταμπλ σε τοπικό επίπεδο, ο παίκτης που αγωνίστηκε σε όλα τα παιχνίδια της παρθενικής παρουσίας του Πυράσου στη Γ' Εθνική και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε ένα λεπτό. Είμαστε σίγουροι ότι θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, ως φίλαθλος πλέον. Τον ευχαριστούμε θερμά για την τεράστια προσφορά, τον επαγγελματισμό, τον άψογο χαρακτήρα του και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη νέα του ομάδα".

Γιάννης Κοντοβάς: "Όλα τα ωραία δυστυχώς κάποτε τελειώνουν"
Η ιστοσελίδα του Πυράσου φιλοξενεί δήλωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή στην οποία αναφέρει: "Δυστυχώς όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Οι επαγγελματικές και οικογενειακές μου υποχρεώσεις με ανάγκασαν να πάρω τη δύσκολη απόφαση να αποχωρήσω από τον Πύρασο. Θα αγωνιστώ σε ομάδα του Τοπικού σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα για πέντε χρόνια, τα καλύτερα της ποδοσφαιρικής μου διαδρομής. Έπαιξα στην καλύτερη σεζόν του Πυράσου στη Δ' Εθνική, έπαιξα σε δύο σεζόν στην Α' Τοπική που κατακτήσαμε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο, πανηγυρίσαμε την άνοδο και συμμετείχα σε όλα τα παιχνίδια της Γ' Εθνικής. Φεύγω γεμάτος από σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις, όμορφες στιγμές, ιστορικά παιχνίδια, ομαδική προσπάθεια, σκληρή δουλειά, κοινές αγωνίες και επιδιώξεις. Το κυριότερο όμως είναι ότι φεύγω έχοντας κάνει πολλούς νέους φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα στον Πύρασο, τους συμπαίκτες μου αυτά τα πέντε χρόνια, τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Αγχιάλου για την αγάπη του και κυρίως, τα μέλη της διοίκησης. Τον πρόεδρο Άκη Στάμο και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για την άψογη συμπεριφορά τους προς το πρόσωπό μου. Μπορεί να ολοκλήρωσα την αγωνιστική μου παρουσία στην ομάδα, αλλά θα είμαι δίπλα της ως φίλαθλος και θα χαίρομαι με τις επιτυχίες της. Εύχομαι πραγματικά ό,τι καλύτερο για τη νέα σεζόν και είμαι σίγουρος ότι ο Πύρασος θα πετύχει τους στόχους τους, όπως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια".

 

Last modified onTuesday, 14 July 2015 12:08