noodles volos banner

Οι σκόρερ ανά ομάδα στην Α' ΕΠΣΘ

Για κάθε ομάδα είναι ευλογία να υπάρχει ο επιθετικός που έχει έφεση στο σκοράρισμα, με το λεγόμενο εύκολο γκολ, που βρίσκει δίχτυα. Είναι όμως τύχη για κάθε προπονητή να μην στηρίζεται μόνο σε έναν σκόρερ, αλλά να υπάρχει πλουραλισμός όσον αφορά στο σκοράρισμα. Στους παρακάτω πίνακες μπορείτε να δείτε τους σκόρερ της φετινής Α' ΕΠΣΘ ανά ομάδα. Ο σύλλογος με τους περισσότερους σκόρερ ήταν ο ΓΣ Αλμυρού καθώς τα 60 γκολ του σημειώθηκαν από 19 διαφορετικούς παίκτες!!! Ακολούθησαν στον πλουραλισμό η Δήμητρα με 15, Αστέρας κι Αχιλλέας με 14. Η ομάδα με τους λιγότερους σκόρερ ήταν η Μακρινίτσα με 6.
Στα αξιοσημείωτα στοιχεία: ο πρώτος από το δεύτερο σκόρερ του Σαρακηνού έχουν 18 γκολ διαφορά, στον Άθλο ο αρχισκόρερ της σεζόν βρήκε δίχτυα μόνο 3 φορές, στην Ιωλκό πρώτος ήταν ο Ρουμπάτης παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο γύρο, ενώ στη Δήμητρα οι δύο πρώτοι ήταν οι κεντρικοί αμυντικοί, ο Νικηφοράκης με έφεση στα φάουλ και ο Αντωνιάδης που είναι πολύ δυνατός στο ψηλό παιχνίδι, τους ακολούθησε ο μέσος Θωμαΐδης!
Στον Πρωτεσίλαο και τον Αίαντα, διψήφιο αριθμό γκολ πέτυχαν δύο παίκτες, στον Διαγόρα οι δύο πρώτοι είναι κάτω των 20 ετών, με τον Κάρρο να φθάνει στα 9 τέρματα και τον Καπούλα στα 8, αγωνιζόμενος στο σύλλογο του Στεφανοβικείου μόνο στο δεύτερο μισό της περιόδου.
Τέλος, εννιά ποδοσφαιριστές σκόραραν τη σεζόν 2014-15 με δύο διαφορετικές ομάδες. Αναλυτικά οι πίνακες (δίπλα στο όνομα της ομάδας, ο αριθμός με τους διαφορετικούς σκόρερ):

1os omilos sk1

2os omilos sk2

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onWednesday, 08 April 2015 16:01