noodles volos banner

Ιωλκός-Πανιώνιος 1-3

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Ιωλκού, Δημήτρη Ράμα, ο Πανιώνιος χωρίς να δυσκολευτεί επικράτησε με 3-1. Οι γηπεδούχοι πάντως είχαν αρκετές ατυχίες, αφού είδαν αρχικά τον Ράμα να βγαίνει από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας στο 40' και να μεταφέρεται με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με χτύπημα στο κεφάλι, στη συνέχεια αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Πρέζας, ενώ στο 60’ αποχώρησε τραυματίας και ο Κεφαλάς και έμεινε με εννιά παίκτες, αφού είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Το πρώτο γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσε με πλασέ ο Νικούδης στο 27’. Το δεύτερο ήρθε από εκτέλεση πέναλτι του Πέτση στο 45’. Το πέναλτι κέρδισε ο Αγκόλι με ωραία ατομική προσπάθεια και σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας της Ιωλκού. Στο 85’ έγινε το 3-0 με ωραίο σουτ του Καραγιώργου. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με έναν περίεργο τρόπο, αφού μετά από κεφαλιά του Λούμπαρδου και παρεμβολή αμυντικού η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Οι συνθέσεις:

ΙΩΛΚΟΣ: Πρέζας, Τόντας, Κοντορίζος (40’ Πρωτούλης), Λούμπαρδος, Μαυρομάτης, Κασδαρίδης, Ράμα (35’ Τσιμπανάκος), Περεντίδης, Δημητρίου, Πρέντζας, Κολτσίδας (46’ Κεφαλάς)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Καγιάννης, Δαμάσκος, Κωστούλας, Μπαλτσάκης (77’ Παπαδόπουλος), Σκουφογιάννης, Αρβανίτης, Αγκόλι, Μπασδάνης Κ., Πέτσης, Μοσχούδης (85’ Μπασδάνης Γ.Α.), Νικούδης (79’ Καραγιώργος) 

 

 

Last modified onThursday, 02 April 2015 21:04