Logo
Print this page

"Καθάρισε" από το πρώτο ημίχρονο...

Φανταστική απόδοση για τον Ρήγα Φεραίο στην Κατερίνη. Μετέτρεψε την έξοδο στην έδρα του Βατανιακού σε εύκολη υπόθεση, αφού είχε "καθαρίσει" το ματς από το πρώτο ημίχρονο χάνοντας πολλές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Έτσι, το σύνολο του Λάκη Μπακάλη, όχι μόνο συνεχίζει χωρίς ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά έχει αναρριχηθεί στη 2η θέση της κατάταξης!

Το ματς άρχισε με δύο ευκαιρίες του Μπίκα στο πρώτο δεκάλεπτο, για να γίνει το 0-1 στο 15ο λεπτό. Ο Χατζής σέντραρε και ο Κρεββατάς με κοντινό πλασέ, άνοιξε το σκορ. Δεν είχε αγωνιστεί λόγω τιμωρίας στο προηγούμενο ματς, όμως συνέχισε το σερί των γκολ του φθάνοντας στα 7, ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας από τον αγωνιστικό χώρο.
Τα άλλα δύο γκολ για τους "κυανόλευκους" προς το φινάλε του ημιχρόνου. Στο 40', ο Τσίπη εκτέλεσε κόρνερ και ο Ναουμίδης με κεφαλιά έκανε το 0-2, ενώ στο 45' από σέντρα του Ζενούνι, ο Μπίκας, με κεφαλιά επίσης, ανέβασε το δείκτη του σκορ. Έχοντας "τελειώσει" το παιχνίδι όσον αφορά στο νικητή, το δεύτερο μέρος είχε περισσότερο διαδιακαστικό χαρακτήρα. Στο 73' ο Μπίκας πάλι με κεφαλιά έκανε το 0-4 σημειώνοντας δεύτερο προσωπικό γκολ, όπως και στην προηγούμενη αγωνιστική (!), ενώ στο 81' από μαγική κάθετη πάσα του Γουτούλη, ο Μιχολίτσης δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 0-5. Για τον Ρήγα Φεραίο, ο Τσίπη σε τρεις περιπτώσεις και ο Μαλάκος σε δύο θα μπορούσαν να έχουν χριστεί σκόρερ.

Συνθέσεις:
Βατανιακός: Τζήμας, Μηλιόρδος (72' Κυπαρίσσης), Χαρτοματζίδης, Καραγιάννης, Σ. Παναγιωτίδης, Μπουστάτζι, Δαλαμήτρας, Καρτσάμπας, Δαδάκος (84' Σιαμπάνης), Ποτουρίδης, Βραχνός (51' Καραμανώλας).
Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής (63' Γουτούλης), Ναουμίδης, Αλεξίου, Χατζής, Τσίπη (70' Μιχολίτσης), Μπίκας, Ζενούνι, Κρεββατάς (23' λ.τρ. Μαλάκος).

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]