noodles volos banner

Θέλει να "κλειδώσει" την παραμονή με τρίποντο επί της Νίκης ο ΓΣΑ

Απών θα είναι την Κυριακή ο Χολέβας, λόγω της αποβολής του, την περασμένη εβδομάδα Απών θα είναι την Κυριακή ο Χολέβας, λόγω της αποβολής του, την περασμένη εβδομάδα

Ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Παρασκευής (9/3) η προετοιμασία του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, ενόψει Κυριακής και της αναμέτρησης κόντρα στη Νίκη Βόλου, για την 23η στροφή του τέταρτου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.

Ο Κώστας Σταματίου κι οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν, κατά την τρέχουσα εβδομάδα, με πολύ καλή ψυχολογία, ύστερα από την εμφατική νίκη τους, την περασμένη Κυριακή, με "καθαρό" σκορ 3-0, κόντρα στη Θήβα και θέλουν να πάρουν το δεύτερο συνεχόμενο "τρίποντό" τους, προκειμένου να "καθαρίσουν" την παραμονή τους στην κατηγορία. Φυσικά, ο στόχος αυτός μπορεί να μοιάζει δεδομένος, αλλά σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΓΣΑ, τίποτα δε θεωρείται οριστικό, αν δεν "κλειδώσει" και μαθηματικά, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθούν δύο επικίνδυνες έξοδοι σε Νεάπολη, με ΝΠΣ, και ΕΑΚ, με Ολυμπιακό Βόλου. Απέναντί τους, βέβαια, γνωρίζουν πως θα βρεθεί μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα "φορμαρισμένη", παραμένει αήττητη από τις 26 Νοεμβρίου και την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες (νίκη του ΓΣΑ στο Πανθεσσαλικό, με 1-0) και θέλει κι αυτή με τη σειρά της να διατηρήσει το υπέρ της σερί, προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγο για τη δεύτερη θέση. Ο Αλμυρός, όμως, όπως σε όλα τα παιχνίδια φέτος, σέβεται, αλλά δε φοβάται τον αντίπαλό του και ξέρει πως, με οδηγό το παιχνίδι του πρώτου γύρου, μπορεί να κερδίσει για δεύτερη φορά φέτος τη Νίκη, σε αναμετρήσεις πρωταθλήματος (την κέρδισε ακόμα μία φορά το καλοκαίρι, σε φιλική αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, με 2-1).

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, μοναδικός απών την Κυριακή θα είναι ο Χρήστος Χολέβας, ο οποίος αποβλήθηκε στο ματς με τη Θήβα και καλείται να εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής. Έτσι, "παρτενέρ" του Βαγγέλη Στουρνάρα στο κέντρο της άμυνας του Αλμυρού, θα είναι ο Βαλάντης Κόκας, ποδοσφαιριστής που δεν του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός, καθώς αγωνίστηκε βασικός σχεδόν σε όλο τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Last modified onFriday, 09 March 2018 14:00