noodles volos banner

"Ευτυχισμένος που είχα την ευκαιρία να κοουτσάρω στη Γ’ Εθνική"

Την Παρασκευή έγινε γνωστό στο στρατόπεδο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού πως ο Κώστας Σταματίου δε θα μπορεί να κάθεται στον πάγκο της ομάδας του στις αναμετρήσεις του πρωταθλήματος για έναν μήνα λόγω τιμωρίας, με τη θέση του στο ματς με τη Θήβα να παίρνει ο βοηθός του, Κώστας Πραττής.

Έτσι λοιπόν στη συνέντευξη τύπου παρευρέθη ο τελευταίος, εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή του για το γεγονός πως κάθισε ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του ΓΣΑ σε αγώνα Γ' Εθνικής ύστερα από συνολικά είκοσι έτη προσφοράς του στον σύλλογο ως παίκτης, αλλά και ως προπονητής.

Αναλυτικά οι σύντομες δηλώσεις του:

«Σήμερα θα ήθελα να σας πω πως ήταν καθοριστικό το παιχνίδι για την ομάδα μας. Τα παιδιά έδειξαν, καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, πως το ήθελαν. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια. Τώρα θα κοιτάξουμε μπροστά, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά όσο μπορούμε, προκειμένου να κοιτάξουμε και το "αύριο" του Αλμυρού. Θα ήθελα να σας πω πως ο κ. Σταματίου, ο προπονητής της ομάδας μας, δεν είναι εδώ, καθώς είναι τιμωρημένος. Κλήθηκα να τον αντικαταστήσω εγώ. Θέλω να πω κάτι προσωπικό. Μετά από 18 χρόνια που έπαιξα στον Αλμυρό και δύο χρόνια που ήμουν προπονητής στην ομάδα στη Δ' Εθνική, μου δόθηκε η ευκαιρία να κοουτσάρω και στη Γ' Εθνική κι είμαι πολύ ευτυχισμένος».