noodles volos banner

Λύθηκε η συνεργασία Τάχου-Ακρόπολης

Τέλος μπήκε στη συνεργασία του Βαγγέλη Τάχου με την Ακρόπολη, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν φιλικά. Ο έμπειρος προπονητής πήγε στην ομάδα του Σέσκλου στην αρχή της σεζόν 2014-15, όταν είχε υποβιβαστεί από την Α’ στη Β’ ΕΠΣΘ και την πρώτη χρονιά έβαλε τις βάσεις, δουλεύοντας με νεαρά ως επί το πλείστον παιδιά, ενώ τη δεύτερη έκανε μία σπουδαία πορεία, πετυχαίνοντας την άνοδο στη Α’ Τοπική και έχοντας καταφέρει να κρατήσει την ομάδα του αήττητη για 33 ματς (έχασε στο φινάλε από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου).

Ο Βαγγέλης Τάχος έκανε την ακόλουθη δήλωση στο magnesiasports:«Θέλω να ευχαριστήσω για τα δύο ωραία χρόνια που πέρασα όλα τα μέλη της διοίκησης της Ακρόπολης και τους ποδοσφαιριστές, τα εργαλεία μας. Κρατάω τις θετικές στιγμές μόνο και φεύγω σαν φίλος, αλλά δεν μπορώ να λειτουργήσω, όταν λείπουν κάποια σημαντικά πράγματα, που είναι απαραίτητα, για να χτιστεί μια ομάδα.

Κλείνει ένας κύκλος για μένα και ευελπιστώ να ανοίξει ένας άλλος. Φεύγω γεμάτος και πάρα πολύ ευχαριστημένος από τη συνεργασία που είχα. Πιστεύω ότι η δουλειά που κάναμε είχε αναγνώριση από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Μαγνησίας και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι αντίπαλοι προπονητές μας έδιναν συγχαρητήρια και τους ευχαριστώ».