noodles volos banner

Δυνατή «μονομαχία» Δάφνης και Άρη την Κυριακή

Σε παιχνίδι που θα διεξαχθεί το πρωί της Κυριακής (11:00) στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής, η τυπικά γηπεδούχος Δάφνη αντιμετωπίζει τον Άρη Μελισσατίκων, στο πλαίσιο της πρώτης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣΘ.

Η Δάφνη του Παντελή Βαρβέκη δήλωσε ως έδρα το γήπεδο της Αγ. Παρασκευής, καθώς συνεχίζονται οι διεργασίες στον αγωνιστικό χώρο της φυσικής της έδρας, που είναι η Νεάπολη. Στα αγωνιστικά, ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού, με το απουσιολόγιό του να είναι «κενό». Το γεγονός αυτό προκαλεί «ευχάριστο πονοκέφαλο» στο τεχνικό τιμ της Δάφνης, με τους 26 ποδοσφαιριστές του ρόστερ να έχουν δείξει αρκετά καλή αγωνιστική παρουσία, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιλογή του αρχικού σχήματος, αλλά και της αποστολής.

Ο κ. Βαρβέκης πραγματοποίησε δηλώσεις στο magnesiasports και μίλησε για τον μεθαυριανό αγώνα, καθώς και για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται συνολικά: «Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, ύστερα από μία επίπονη προετοιμασία που περνά σιγά-σιγά. Καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι έναν όμιλο πάνω από εμάς και είναι σίγουρα το φαβορί. Παρ’ όλα αυτά, εμείς προετοιμαζόμαστε όλον αυτόν τον καιρό για δύσκολα παιχνίδια, καθώς έχει ανέβει ο πήχης της ομάδας, βάσει των μεταγραφών και των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση. Ευελπιστούμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού».

Όσον αφορά τους τυπικά φιλοξενούμενους του Άρη, ο Γιάννης Ακτσιαλής καλείται να παραταχθεί στο παιχνίδι της Κυριακής, δίχως δύο ποδοσφαιριστές του. Ο λόγος για τον Θεοδοσιάδη, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού, και τον Γκίνη, ο οποίος θα βρίσκεται εκτός Βόλου, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, με τους ιθύνοντες της ομάδας να υπολογίζουν την επιστροφή του στα τέλη του μήνα που διανύουμε.

Ο νεαρός τεχνικός των κιτρινόμαυρων προχώρησε σε δηλώσεις στο magnesiasports, αναφέροντας πως μπορεί η ομάδα του να είναι το φαβορί, αλλά πάντα τέτοια παιχνίδια χρειάζονται προσοχή: «Το Κύπελλο της ΕΠΣΘ, παραδοσιακά αποτελεί θεσμό εκπλήξεων. Στη δική μας αναμέτρηση, ο Άρης σίγουρα είναι το φαβορί και δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να πέσουμε θύμα αυτού του τίτλου που μας δίνεται. Θα αντιμετωπίσουμε την αναμέτρηση με απόλυτη σοβαρότητα και συγκέντρωση και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

 

Last modified onFriday, 16 September 2016 22:06