noodles volos banner

Και τυπικά στο Β. Παρασκευόπουλος ο αγώνας με Α.Σ. Καστοριάς

 

Η Επιτροπή Εθνικών Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την αλλαγή γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα με τον Α.Σ. Καστοριάς, λόγω των εργασιών που γίνονται στην φυσική έδρα της Νίκης Βόλου στη Νέα Ιωνία. Έτσι, οι κυανόλευκοι θα δώσουν τον τελευταίο αγώνα της σεζόν ως γηπεδούχοι στις 3/5 στο κλειστό "Βάκης Παρασκευόπουλος".

Εξάλλου, αναμένεται και η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δ.Σ. της ΕΟΚ για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Α.Ο. Αγρινίου. Η βολιώτικη ομάδα κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα την Πέμπτη και περιμένει να της ανακοινωθεί η ποινή της. Πάντως, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο αγώνας με την Καστοριά θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω εργασιών ανακατασκευής στο γήπεδο, ο αγώνας ΓΣ Νίκη Β.-ΑΣ Καστοριάς, για την 25η αγωνιστική της Γ' Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών (3ος Όμιλος) της 3/05/2015 και ώρα 18.00 αντί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας Μαγνησίας θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο "Βάκης Παρασκευόπουλος".

 

Last modified onFriday, 17 April 2015 18:41