noodles volos banner

Στρατίκης: «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από τη νίκη»

 

Ο Σπύρος Στρατίκης επέστρεψε στον πάγκο της Νίκης σε μία πολύ δύσκολη περίοδο. Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ ανδρών βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του και μετά το διπλό στην Έδεσσα που έδωσε ανάσες στους κυανόλευκους την Κυριακή αντιμετωπίζουν το Αγρίνιο.

Ο νεαρός κόουτς μίλησε στο magnesiasports για την επιστροφή του, αλλά για το παιχνίδι της Κυριακής. «Δεν σκεφτόμαστε τίποτα διαφορετικό από τη νίκη», ξεκαθάρισε και τόνισε ότι ο κόσμος θα παίξει τον ρόλο του.

Για την επιστροφή του με διπλό στην Έδεσσα: «Επέστρεψα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για την ομάδα. Πήραμε ωστόσο στο πρώτο μου παιχνίδι στον πάγκο, μία νίκη που μας βοηθά πάρα πολύ βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουν πολύ. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά ελπίζουμε και αισιοδοξούμε».

Για το παιχνίδι με το Αγρίνιο: «Στο Αγρίνιο θεωρούν ότι αν κατακτήσουν την τέταρτη θέση υπό προϋποθέσεις μπορούν να αγωνιστούν στη Β’ Εθνική. Είναι πολύ μακρινό να γίνει πραγματικότητα αυτό το σενάριο, όμως θα παραταχθούν κι αυτοί με κάποιο κίνητρο. Για εμάς είναι ο πρώτος τελικός μέχρι τον επόμενο. Είναι από τα παιχνίδια που λες το κερδίζεις ή «πεθαίνεις». Δουλεύουμε όπως πρέπει, έχουμε ανεβάσει ένταση, είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι και την Κυριακή θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν πιστεύουν στη νίκη: «Δεν σκεφτόμαστε κάτι διαφορετικό από τη νίκη. Πιστεύω ότι και με τη βοήθεια του κόσμου θα κερδίσουμε. Και ο κόσμος θα παίξει τον ρόλο του στο παιχνίδι». 

 

Last modified onThursday, 02 April 2015 20:36