noodles volos banner

Απογοήτευση επικρατεί στη Νίκη, χωρίς κόσμο με Αστακό

Απογοητευμένοι είναι οι καλαθοσφαιριστές της Νίκης από τον τρόπο που αναγκάστηκαν να χάσουν το παιχνίδι με τον Ηρακλή Κοζάνης. Ένα ματς που θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να το «χτυπήσουν» και να πάρουν ένα πολύτιμο ροζ φύλλο, υποχρεώθηκαν να το χάσουν, λόγω της έλλειψης γιατρού, μίας παράλειψης που αν μη τι άλλο δεν ευθύνονται οι ίδιοι, αλλά την πληρώνουν με τον ιδρώτα τους και τις θυσίες τους, αφού καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Όπως και να χει, ακόμη κι αν προστέθηκε μία μαύρη σελίδα στην μπασκετική ιστορία της Νίκης, παίκτες και τεχνική ηγεσία καλούνται να κοιτάξουν μπροστά. Θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους και να δουν τη συνέχεια, που είναι δύσκολη και χρειάζονται βαθμούς αφού πλέον βρίσκονται στο όριο της επικίνδυνης ζώνης του υποβιβασμού. Οι κυανόλευκοι δίνουν το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή 22 Μαρτίου στις 17.00 κλειστό της Νέας Ιωνίας, κόντρα στον Αίολο Αστακού.

Σε αυτό το ματς θα στερηθούν την παρουσία του κόσμου τους, αφού η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα άτομα από το κάθε Σωματείο και συγκεκριμένα οι Αθλητές, οι δύο Προπονητές, ο Γιατρός, ο Φυσιοθεραπευτής και δεκατέσσερα ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ – 8, Κανονισμών Ε.Ο.Κ.).