noodles volos banner

«Στροφή» στον Ηρακλή Κοζάνης

 

Με καλή ψυχολογία από την ελπιδοφόρα εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΛ, οι κυανόλευκοι αφήνουν πίσω τους το Θεσσαλικό ντέρμπι με ευχάριστα συναισθήματα και στρέφονται μπροστά στον «τελικό» με τον Ηρακλή Κοζάνης.

Μετά το... διάλειμμα με ένα παιχνίδι χωρίς άγχος, από το οποίο δεν είχαν κάτι να χάσουν, ο Θανάσης Κασαπίδης και οι παίκτες του, ξεκινούν την προετοιμασία τους για τη σημαντική εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ηρακλή Κοζάνης στο κλειστό της Νέας Ιωνίας την Κυριακή. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει ένας πόντος στη βαθμολογία και θέτουν ακριβώς τον ίδιο στόχο. Να «τελειώνουν» όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την παραμονή τους. Ο Ηρακλής Κοζάνης που προπορεύεται στην κατάταξη της Νίκης, είχε κερδίσει στον αγώνα του πρώτου γύρου με οκτώ πόντους. Ο στόχος της Κυριακής για τους κυανόλευκους είναι διπλός. Νίκη και διαφορά, για να βάλουν από κάτω ακόμη μια ομάδα στην ισοβαθμία. Αν το καταφέρουν τότε έχουν πάρει μία «διπλή» νίκη, που θα τους επιτρέψει να κάνουν δύο και όχι ένα βήμα προς τη σωτηρία. 

Μέρα με τη μέρα δείχνει να βελτιώνεται και να προσαρμόζεται και ο Βλήτσιος, που σίγουρα στην τελική ευθεία που έχει μπει η Νίκη, θα αποτελέσει ένα χρήσιμο «εργαλείο» για την τεχνική ηγεσία.  

 

Last modified onTuesday, 10 March 2015 18:12