noodles volos banner

Αντίπαλοι μόνο στο παρκέ

 

Ο Μιχάλης Πολίτης, ο Βολιώτης καλαθοσφαιριστής που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από την Ανάληψη και φόρεσε τη φανέλα και της Νίκης Βόλου, βρέθηκε αντίπαλος προχθές το απόγευμα στη Λάρισα, απέναντι σε παλιούς του συμπαίκτες του.

Ο Πολίτης πρωταγωνιστής της ΑΕΛ και οι Τσώλης και Τάσσος πρωταγωνιστές στο συγκεκριμένο ματς αλλά και γενικότερα της Νίκης Βόλου. Το δικό του μήνυμα για την «κόντρα» των 40 λεπτών, θέλησε να στείλει ο Παναγιώτης Τσώλης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας ότι οι παίκτες των ομάδων, όσο βαριά κι αν είναι η φανέλα που φορούν και όσο κι αν πρόκειται για δύο συγκροτήματα «ορκισμένα αιώνιοι εχθροί», δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

«40 λεπτά αντίπαλοι χθες, αλλά πάντα κολλητός, αδερφός και φίλος», έγραψε για τον Μιχάλη Πολίτη, ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία που τον μαρκάρει στο παιχνίδι της Λάρισας. Ο Τσώλης βέβαια δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής από τη φανατισμένη κερκίδα, αλλά όταν οι φίλαθλοι και ο κόσμος των ομάδων καταλάβουν ότι πρόκειται για ένα μόνο αθλητικό παιχνίδι και ακολουθήσουν το παράδειγμα των αθλητών, τότε θα αλλάξουν πολλά στον ελληνικό αθλητισμό… 

 

Last modified onTuesday, 10 March 2015 18:08