noodles volos banner

Έκρουσε το καμπανάκι ο Αναστασίου στους παίκτες του

Η ήττα και η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία έκρουσε το καμπανάκι στον Παναθηναϊκό και ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε στους παίκτες του και τους έθεσε προ των ευθυνών τους.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε στους «πράσινους» πως πρέπει να διορθώσουν πολλά πράγματα στο παιχνίδι τους και πως σε κάποιους τομείς πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή. Ζήτησε από όλους να κάνουν την αυτοκριτική τους και να βελτιωθούν ατομικά το επόμενο διάστημα.

«Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος απ’ την εικόνα μας στο Εστορίλ, αλλά είναι περιττό να σας το πω. Περιμένω απ’ όλους πολύ περισσότερα πράγματα. Αυτό όμως που με προβληματίζει περισσότερο, είναι πως μετά από 1,5 χρόνο που είμαστε μαζί, θα έπρεπε όλοι να γνωρίζετε τι θέλω. Τη φιλοσοφία μας ως ομάδα και το τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Δυστυχώς όμως σε πολλές περιπτώσεις μέχρι τώρα, διαπιστώνω πως κάποια πράγματα πρέπει να τα ξεκινήσουμε αππ το μηδέν. Ίσως είναι λάθος μου, το γεγονός πως άφησα κάποια πράγματα πολύ ελαστικά. Έχω κάνει κι εγώ λάθη, όλοι έχουμε κάνει λάθη, έχω τονίσει διαρκώς πως πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, αλλά να είναι ουσιώδης. Όχι απλά να μένουμε σε λόγια. Έχουμε μπροστά μας ένα διάστημα για να δουλέψουμε και να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Θέλω μεγάλη προσπάθεια απ’ όλους. Ορισμένοι μου δίνετε την εντύπωση πως είστε χειρότεροι απ’ την περασμένη σεζόν», ανέφερε ο Αναστασίου.

Μετά το τέλος της ομιλίας του, ο τεχνικός των «πρασίνων» μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα είχαν πιο… κλειστή κουβέντα με τους αρχηγούς της ομάδας τους Ζέκα, Λαγό, Μέντες, Μπεργκ και Κοτσόλη, καθώς επίσης και με τους Νάνο, Πέτριτς, Πράνιτς και Σίλντενφελντ. Οι δύο άνδρες ζήτησαν από τους πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να βγουν μπροστά και να… παρασύρουν όλη την ομάδα μαζί τους για να βγει από τη δύσκολη κατάσταση