Logo
Print this page

Τιμωρία 3 ετών ενασχόλησης με την ΕΠΣΘ στον Κ. Θεοδώρου από τη διοίκηση της Ένωσης - Κατηγορίες εκατέρωθεν

Τιμωρία τριών ετών να συμμετάσχει σε κάθε αθλητική δραστηριότητα της ΕΠΣΘ επιβλήθηκε από το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης σήμερα στον Κώστα Θεοδώρου, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη διοίκηση. Η τιμωρία επιβλήθηκε με ψήφους 5 υπέρ και 0 κατά για δυσφημιστικές κρίσεις του κ. Θεοδώρου προς τη διοίκηση της ΕΠΣΘ, προς την παράταξη του προέδρου Αναστάσιου Μπατζιάκα. Ψήφισαν υπέρ οι κ.κ. Μπατζιάκας, Πάσχος, Αγγελόπουλος, Καραβάς, Κανάβας, δεν ψήφισε ο κ. Ακτσιαλής καθώς αποχώρησε νωρίτερα για λόγους υγείας δηλώνοντας όμως ότι συμφωνεί με την απόφαση του προέδρου, ενώ δεν ψήφισαν και οι σύμβουλοι του κ. Θεοδώρου. Ο τελευταίος έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Η τιμωρία στηρίχθηκε στο άρθρο 34 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΘ και τα άρθρα 25-26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

Κατηγορίες εκατέρωθεν: Κατά τη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου, δεν έλειψαν τα ...παρατράγουδα με απρεπείς εκφράσεις και υβριστικούς χαρακτηρισμούς ανάμεσα στους παρευρισκόμενους... Σύμφωνα με τον κ. Πάσχο και τον κ. Κανάβα, μετά τη συνεδρίαση του δ.σ., ο κ. Θεοδώρου επιτέθηκε με αισχρούς χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα στον κ. Καραβά λέγοντάς του χαρακτηριστικά ότι "θα πρέπει να ανάψει μία λαμπάδα στη Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου κ. Λαΐτσου για τα 6500 ευρώ που πήρε προεκλογικά για να μπει υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΣΘ".

Τί υποστηρίζει ο κ. Θεοδώρου: Μιλώντας στο Magnesiasports, o κ. Θεοδώρου έδωσε τη δική του άποψη για τα όσα συνέβησαν σήμερα. Συγκεκριμένα, ανέφερε: "Δεν έχει καμία αρμοδιότητα το διοικητικό συμβούλιο να μου επιβάλει τιμωρία, είναι αναρμόδιο. Ο κ. Μπατζιάκας πήγε να προπηλακίσει τον κ. Μπάιμπα, τον νομικό μου σύμβουλο τον οποίον δεν ήθελε να βρίσκεται στο συμβούλιο. Τις επόμενες ώρες θα καταθέσω έφεση στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για να δικαιωθούμε. Όσον αφορά στον κ. Ακτσιαλή δήλωσε αδιαθεσία κι έφυγε ύστερα από τηλεφωνικές πιέσεις που είχε από τον κ. Μπατζιάκα και τον μετέφερε δικός μας σύμβουλος στο γιατρό αφού από την άλλη πλευρά δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς. Δεν έγινε καμία ψηφοφορία, οι σύμβουλοι της δικής μου παράταξης δήλωσαμε ότι το διοικητικό συμβούλιο είναι αναρμόδιο να πάρει μία τέτοια απόφαση".

ΦΩΤΗΣ ΓΑΛΟΥΣΗΣ

Last modified onThursday, 25 July 2013 16:50
Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]