noodles volos banner

Παρόντος Τσώλη η τελετή λήξης της ακαδημίας μπάσκετ της Νίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Ιουνίου η εκδήλωση τελετής λήξης για τις ακαδημίες μπάσκετ του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ». Το κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Ν. Ιωνίας πλημμύρισε με την παρουσία των μικρών αθλητών των ακαδημιών και των γονιών τους.

Ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ Μπάμπης Τουτουντζόγλου αναφέρθηκε στο όνειρό του η Νίκη Βόλου να αγωνίζεται σε μεγάλες κατηγορίες με δικά της παιδιά, ενώ τα μέλη της Δ.Ε. Δημήτρης Μανώλης και Μάνθος Μπάντελης και οι προπονητές της ακαδημίας του Συλλόγου Χρήστος Αθανασιάδης και Ανδρέας Τσιριγωτάκης αναφέρθηκαν στα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών, στο έργο που επιτελείται αλλά και στις προσπάθειες αναδιοργάνωσης των τμημάτων.

Ειδική αναφορά έγινε και στα παιχνίδια εκτός Νομού που συμμετείχε φέτος η ακαδημία, που έκανε πάνω από 10 ταξίδια με ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα και με συμμετοχή σε αρκετά τουρνουά. Να σημειωθεί ότι ο αρχηγός της αντρικής ομάδας μπάσκετ Παναγιώτης Τσώλης βράβευσε τα παιδιά της ακαδημίας απονέμοντάς τους μετάλλια. Η εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ που υπήρχε στο χώρο της εκδήλωσης.