Logo
Print this page

Ξεκινά το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου για τις γυναίκες της Νίκης Β.

Από αύριο Τετάρτη (20/6) έως την Κυριακή 24 Ιουνίου γίνεται το ειδικό πρωτάθλημα για την άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών (2ος όμιλος), που θα διεξαχθεί στο κλειστό της Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Σ’ αυτό θα συμμετάσχει και η Νίκη Βόλου ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας.

Μόνο η πρώτη θέση δίνει την άνοδο στην Α2 γυναικών κι αυτή θα διεκδικήσουν οι κυανόλευκες, έχοντας κυρίως ως αντίπαλό τους τον πολύ έμπειρο ΠΑΣ Γιάννινα. Αύριο Τετάρτη στις 19.45 στο εναρκτήρριο παιχνίδι η βολιώτικη ομάδα αντιμετωπίζει την ΑΓΕ Πιερίας.

Για τους αγώνες μίλησε στον Blue Heart Fm ο Νίκος Γαλανάκης, προπονητής της ομάδας, που τόνισε τα εξής:

«Όλες  οι ομάδες που θα παίξουμε είναι στα μέτρα μας. Δε νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Θεωρώ ότι η νίκη την πρώτη μέρα κόντρα στην ΑΓΕ Πιερίας είναι το “κλειδί”, για να μας ανεβάσει την ψυχολογία και να συνεχίσουμε όσο το δυνατόν πιο δυνατά και πιο θετικά.

Την Πέμπτη παίζουμε με τους Πάνθηρες Καβάλας, που έκαναν την έκπληξη, πιστεύω, και έφτασαν ως εδώ, αφού από τη δική τους περιφέρεια προκρινόταν τα τελευταία χρόνια η Κομοτηνή. Αν είμαστε καλά αγωνιστικά, πιστεύω ότι θα το κερδίσουμε το ματς αυτό, αλλά δε λέω εύκολα.

Την Παρασκευή έχουμε ρεπό την κατάλληλη μέρα, διότι την επόμενη, το Σάββατο, θεωρητικά δίνουμε το πιο δυνατό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι μία ομάδα με μεγάλη σταδιοδρομία στην Α2 γυναικών. Ο ι παίκτριες τους είναι έμπειρες και θέλουν να ξαναβρεθούν εκεί, γιατί υποβιβάστηκαν πέρσι. Κι αυτό το ματς είναι στα μέτρα μας, γιατί έχουμε κι εμείς έμπειρες παίκτριες, 4-5 κορίτσια που έχουν παίξει σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Είναι ένα παιχνίδι, κι όλα μέσα στο γήπεδο μπορούν να γίνουν, αρκεί να είμαστε κι εμείς σοβαροί και σωστοί εκείνη την ημέρα. Ο συνδυασμός της εμπειρίας με τον ενθουσιασμό των πιο μικρών κοριτσιών θα μας δώσει το κάτι παραπάνω.

Την Κυριακή το τελευταίο μας παιχνίδι είναι με τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας. Είναι κι αυτή μία νεανική ομάδα, όπως και οι υπόλοιπες αντίπαλές μας, εκτός από τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αποτελούνται κυρίως από νεάνιδες ή κάποιες γυναίκες. Είναι μία ομάδα που παίζει κάθε χρόνο στα ειδικά πρωταθλήματα και έχει καλή παραγωγή παικτριών. Πιστεύω ότι δε θα μπορέσει να ακολουθήσει τον ρυθμό μας»

Η Νίκη θα στηριχθεί στις εξής 13 παίκτριες: Γεροκώστα, Κωστούλα, Παρασχάκη, Ντέγκα, Αλεξίου, Πασχαλίδη, Κοπάνου, Παπαγακή, Κατσιοπούλου, Χρήστου, Ζουμπούλη, Στρίγκου, Κωνσταντούλα.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Tετάρτη 20 Ιουνίου

18.00 ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Πτολεμαΐδας

19.45 ΓΣ Νίκη Βόλου-ΑΓΕ Πιερίας

Ρεπό: ΑΚ Καβάλας «Οι Πάνθηρες»

Πέμπτη 21 Ιουνίου

19.00 ΑΣ Καβάλας «Οι Πάνθηρες» - ΓΣ Νίκη Βόλου

20.45 ΑΓΕ Πιερίας - ΠΑΣ Γιάννινα

Ρεπό: Απόλλων Πτολεμαΐδας

Παρασκευή 22 Ιουνίου

19.00 Απόλλων Πτολεμαΐδας - ΑΓΕ Πιερίας

20.45 ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΚ Καβάλας «Οι Πάνθηρες»

Ρεπό: ΓΣ Νίκη Βόλου

Σάββατο 23 Ιουνίου

17.00 ΓΣ Νίκη Βόλου - ΠΑΣ Γιάννινα

18.45 ΑΚ Καβάλας «Οι Πάνθηρες» - Απόλλων Πτολεμαΐδας

Ρεπό: ΑΓΕ Πιερίας

Κυριακή 24 Ιουνίου

11.30 ΑΓΕ Πιερίας  - ΑΚ Καβάλας «Οι Πάνθηρες»

13.15 Απόλλων Πτολεμαΐδας - ΓΣ Νίκη Βόλου

Ρεπό: ΠΑΣ Γιάννινα

 

Copyright Magnesiasports.gr - All Rights Reserved | Created by Tourix
Επικοινωνία: [email protected]