noodles volos banner

Με το απόλυτο ο ΟΥΚΒ στην α' φάση της Β' Εθνικής πόλο

  • Published in Πόλο

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (22/4) ο Β’ Γύρος της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Β’ Εθνικής Ανδρών, σε πέντε ομίλους σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Πάτρα και Πετρούπολη, όπου ξεχώρισαν οι δέκα από τις δώδεκα ομάδες που θα βρεθούν στη Β' Φάση του Πρωταθλήματος. Ανάμεσα σ’ αυτές τις ομάδες βρίσκεται και ο ΟΥΚ Βόλου, που για τον Γ’ όμιλο, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας, ήταν ισοπεδωτικός και μετά το 3Χ3 του πρώτου γύρου, έκανε το απόλυτο ξανά και τερμάτισε πρώτος με 18 βαθμούς. Οι άλλες εννιά ομάδες που προκρίθηκαν είναι: ΑΟΝΣ Μίλων, ΠΕΚΕΒ, ΠΑΣ Φοίβος, ΧΑΝΘ, ΝΕ Λάρισας, Δελφίνια Μεταμόρφωσης, ΝΟ Ιτέας, ΝΟ Ρεθύμνου και Τρίαινα Βούλας.

O OEA-NAB δεν τα κατάφερε στην ισοβαθμία με τη ΝΕ Λάρισας να πάρει τη 2η θέση και θα παίξει στους ομίλους καθόδου.

Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένα και τα εναπομείναντα παιχνίδια του Ομίλου Πελοποννήσου (27-29 Απριλίου), οπότε και θα κριθούν οι τελευταίες δύο προκρίσεις. Οι προκριθέντες θα αγωνιστούν (18-20 Μαΐου) στους 3 Ομίλους της Ανόδου, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες στους 3 Ομίλους Καθόδου.

Στην Τελική φάση (15-17 Ιουνίου) προκρίνονται οι δύο (2) πρώτες ομάδες από τους 3 Ομίλους Ανόδου (σύνολο 6), από τις οποίες οι 4 πρώτες της κατάταξης ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στην Γ’ Εθνική υποβιβάζονται οι δύο (2) τελευταίες ομάδες των 3 Ομίλων Καθόδου (σύνολο 6).

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ (κολ. Δημοτικό Νέας Ιωνίας Βόλου)

ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Λάρισας 22-4

ΟΕΑ/ΝΑΒ-ΝΕ Λαμίας 9-4

ΟΥΚ Βόλου-ΝΕ Λαμίας 16-2

ΟΕΑΝΑ Βόλου-ΝΕ Λάρισας 3-9

ΟΕΑΝΑ Βόλου-ΟΥΚ Βόλου 4-14

ΝΕ Λάρισας-ΝΕ Λαμίας 11-9

Τελική Βαθμολογία

ΟΥΚ Βόλου 18

ΝΕ Λάρισας 9

ΟΕΑΝΑ Βόλου 9

ΝΕ Λαμίας 0

 

 

 

 

 

 

 

 

Last modified onMonday, 23 April 2018 13:52