noodles volos banner

Άλλες τρεις μεταγραφές για τον Άνθιμο Γαζή

Ο Κώστας μαζί με τον αδερφό του Δημήτρη Μπρισμπέο και ο Γιάννης Ξηροφώτος είναι οι τρεις νέες μεταγραφές του Άνθιμου Γαζή, που έχει φέτος υψηλές βλέψεις και αναμένεται να κάνει κι άλλες δυνατές κινήσεις. Σε δελτίο Τύπου του συλλόγου αναφέρεται σχετικά:

«Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Κώστας Μπρισμπέος τα βρήκε σε όλα με τον Άνθιμο Γαζή και ντύθηκε στα «μπλε». Ο Μπρισμπέος είναι 32 χρόνων, διακρίνεται για την τεχνική του κατάρτιση, ενώ έχει έφεση στο σκοράρισμα, παίζοντας πίσω από τους επιθετικούς. Έχει αγωνισθεί σε αρκετές τοπικές ομάδες (Πηλέας, Κεραυνός Σαμπάναγα, Ίασων Άλλης Μεριάς) ενώ τελευταία ήταν η Δάφνη.  Φέτος στον σύλλογο θα έχει συμπαίχτη και τον αδερφό του Δημήτρη Μπρισμπέο που είναι 27 χρόνων, αγωνίζεται στην επίθεση και αποκτήθηκε από τον Πηλέα.

Στα «μπλε» όμως ντύθηκε ξανά ο δυναμικός και ταλαντούχος μπακ Γιάννης Ξηροφώτος (φωτό), που αποκτήθηκε από τη Δάφνη, ενώ έχει αγωνισθεί ξανά στο σύλλογο τη διετία 2011-13. Ο Ξηροφώτος χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, ενώ θεωρείται αρκετά έμπειρος καθώς, αν και μόλις 25 χρόνων, έχει αγωνισθεί σε Θησέα, Μακρυνίτσα, Δάφνη και Άνθιμο Γαζή.  

Και οι τρεις τους επιλέχθηκαν τόσο για τα ποιοτικά τους αλλά και για τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά, ενώ ήταν όλοι τους προσωπικές επιλογές του προπονητή κ. Κουρούπη. Τέλος η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις και μεγάλη συμμετοχή των αθλητών, ενώ εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθούν άλλοι τρεις παίχτες, αρκετά δυνατά ονόματα για το τοπικό, καθώς έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον πρόεδρο κ. Σουίπα αλλά και με τον γενικό αρχηγό κ. Παπαδή και απομένουν τα τυπικά, δείχνοντας ξεκάθαρα τις φετινές υψηλές βλέψεις του πηλιορείτικου συλλόγου».