noodles volos banner

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Άνθιμος Γαζής 0-1

Με γκολ του Δανιλόπουλου περίπου ένα τέταρτο πριν τη λήξη, έκαμψε την αντίσταση της Ένωσης Λεχωνίων Νηλέα ο Άνθιμος Γαζής. Ο Θεοδώρου έδωσε την ασίστ και ο έμπειρος κι αξιόλογος επιθετικός βρήκε δίχτυα με πλασέ.
Οι γηπεδούχοι που είχαν καλύτερη παρουσία σε σχέση με άλλα παιχνίδια, έχασαν ευκαιρίες με σουτ του Μεντή λίγο άουτ (στο 14' ύστερα από κόρνερ του Κουβαρά), φάουλ του Κουβαρά με την ίδια κατάληξη (στο 22'), κοντινή κεφαλιά του Αϊδινή που απέκρουσε στη γραμμή του τέρματος αμυντικός (35') και κεφαλιά του Κάτση λίγο άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι (45'). Στην επανάληψη, καύτερη φάση με πλασέ του Ξενάκη που απομάκρυνε αμυντικός πριν καταλήξει στο τέρμα. Για τον Άνθιμο Γαζή, το ματς θα μπορούσε να μετατραπεί σε πιο εύκολη υπόθεση εάν οι Δανιλόπουλος και Λάσκος είχαν σκοράρει νωρίτερα σε κάποιο από τις πέντε καλές ευκαιρίες που είχαν, ενώ στο 70ό λεπτό ο Θεοδώρου είδε την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι.

Συνθέσεις:
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Πρίκας, Αϊδινής, Ντενίς, Μεντής, Ράπτης, Κολλιός, Ξενάκης (75' Κατσιάκης), Κάτσης, Φιλίππου, Κουβαράς, Σκόνδρας (87' Μπούρντα).
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Καρασώτος, Κωστάκης, Παρασκευάς, Κουτσουνίδης, Δρακονταΐδης, Δημόπουλος (46' Αγγέλης), Λάσκος (68' Θεοδώρου), Δανιλόπουλος, Κατσαρός, Αλεξίου (60' Ψαθάς).