noodles volos banner

Ντέρμπι κορυφής για Διαγόρα-ΓΣΑ και δοκιμασία για ΑΕ Διμηνίου

Οι ομάδες της Α' ΕΠΣΘ ολοκληρώνουν τους αγώνες πρωταθλήματος για το 2015 με τη διεξαγωγή της 7ης αγωνιστικής αυτό το Σαββατοκύριακο 19-20 Δεκεμβρίου. Ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής στο 2ο όμιλο, δυνατό ματς για την πρωτοπόρο του 1ου, ΑΕΔ. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στον 1ο όμιλο, η ΑΕ Διμηνίου απειλείται από τον Άρη. Εκτός έδρας αγωνίζεται η ομάδα του Κώστα Παπαστεργίου που θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της, ενώ οι "κιτρινόμαυροι" του Θανάση Βλαχόπουλου θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο δεύτερος Ηρακλής παίζει στο γήπεδό του, με αντίπαλο τον πάντα επικίνδυνο Μαγνησιακό, ενώ ο Σαρακηνός υποδέχεται τη Δάφνη και ο Θησέας αντιμετωπίζει την ουραγό ΑΕ 2002 στη Γατζέα. Σημαντικό ματς για την παραμονή αυτό ανάμεσα στον Πηλέα που μετράει πέντε σερί ήττες και τον Πανιώνιο που δείχνει ανεβασμένος, ενώ η Σκιάθος ποντάρει στην έδρα της για να κατακτήσει το δεύτερο τρίποντο στη σεζόν, κόντρα στην Αγία Παρασκευή που φιγουράρει ψηλά στην κατάταξη.

Στο 2ο όμιλο, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής. Ο ΓΣΑ με έξι νίκες στα ισάριθμα ματς χωρίς να έχει δεχθεί γκολ, δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Διαγόρα, που είχε ισοπαλία στην πρεμιέρα αλλά μετά πήρε πέντε σερί τρίποντα. Είναι οι δύο ομάδες που μέχρι στιγμής έχουν ξεχωρίσει κι αποσπαστεί βαθμολογικά, με 18 πόντους οι πρωταθλητές και με 16 οι ασπρόμαυροι του Στεφανοβικείου που θέλουν να αμφισβητήσουν την κορυφή. Ο Πρωτεσίλαος αγωνίζεται στην Ευξεινούπολη κόντρα στη Δήμητρα που είχε προσφάτως τη λύση συνεργασίας με τον προπονητή της, ενώ δύσκολο έργο έχει ο Απόλλων Καναλίων στη Ν. Αγχίαλο. Στη Σούρπη, ο Αίας φιλοξενεί τον Αχιλλέα, ο Άθλος τις Μικροθήβες, στη Σκόπελο ταξιδεύει η ομάδα των Μυρμιδόνων.