noodles volos banner

Φινάλε μιας πετυχημένης τετραετίας για τον Μάκη Παυλίδη

Αποτέλεσε ένας από τους βασικούς παίκτες που στηρίχθηκε η Δήμητρα τα τελευταία χρόνια για να έχει σταθερή πορεία στις πρώτες θέσεις κι ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Ύστερα όμως από μια τετραετία στην ομάδα της Ευξεινούπολης, ο Μάκης Παυλίδης αποχωρεί από το σύλλογο και μέσω σελίδας, κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να εκφράσει τις ευχαριστίες του.
"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια της "Δήμητρας" γι'αυτά τα 4 υπέροχα χρόνια στην ομάδα. Εύχομαι σε όλους, διοίκηση, παίχτες, κόσμο και τη Λέσχη Φίλων Δήμητρας υγεία σε αυτούς και τις οικογένειες τους. Ευχαριστώ για όλα και εύχομαι πάντα επιτυχίες" έγραψε σχετικά ο έμπειρος παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ και ως κεντρικός χαφ.
Ο 28χρονος Μάκης Παυλίδης ξεκίνησε από το σύλλογο της Ευξεινούπολης όπου έπαιξε για τρία χρόνια, στη συνέχεια φόρεσε για μία πενταετία τη φανέλα του ΓΣ Αλμυρού, είχε θητεία μιας σεζόν στον Αίαντα Σούρπης και ακολούθησαν άλλα τέσσερα χρόνια στη Δήμητρα. Η συνεισφορά του στις επιτυχίες των "πρασίνων" ήταν σημαντική, ενώ διακρίνεται για τα ...ασταμάτητα χιλιόμετρα, το πάθος και το δυναμισμό του, ό,τι δηλαδή χρειάζεται ένας παίκτης σε ανασταλτικό ρόλο στη μεσαία γραμμή.
Θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στον Πύρασο, στις προπονήσεις του οποίου θα συμμετάσχει το επόμενο διάστημα, ενώ έχει προτάσεις επίσης από μία ομάδα του Βόλου και τον Αλμυρό.