noodles volos banner

Λουφόπουλος: "Στόχος μας το καλό ποδόσφαιρο"

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Σούρπη προετοιμάζεται ο Αστέρας που έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν με 10 βαθμούς σε πέντε ματς. Στο magnesiasports μίλησε ο αρχηγός των "ροσονέρι" Δημήτρης Λουφόπουλος κι αναφέρθηκε στην ανάγκη στήριξης του σωματείου από τους φιλάθλους του Ριζομύλου, το ιδανικό κλίμα, τους στόχους στο πρωτάθλημα.

 

 

 

 

Αρχικά ανέφερε: “Στον Αστέρα γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια τη φετινή σεζόν. Υπάρχουν πολλές αντιξοότητες, κυρίως έχουν να κάνουν με το οικονομικό που ταλανίζει όλα τα σωματεία του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Η αλήθεια είναι ότι η στήριξη δεν ήταν αυτή που θα περιμέναμε και θέλουμςε τον κόσμο του Ριζομύλου να είναι πιο ενεργός, κοντά στην ομάδα στους αγώνες και τις εκδηλώσεις της” και πρόσθεσε για τις επιδιώξεις του Αστέρα: “Ο δικός μας στόχος είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να προσφέρουμε ωραίο θέαμα που θα φέρει ξανά τον κόσμο στο γήπεδο. Όσον αφορά στη βαθμολογία, θεωρώ ότι οι 10 βαθμοί είναι καλή συγκομιδή μέχρι στιγμής και μπορούμε να τερματίσουμε ψηλά. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις για να είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε”.

Όσον αφορά στα συν και τα πλην της ομάδας, ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός ήταν σαφής: “Μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς θα έλεγα ότι είναι οι πολύ καλές σχέσεις μεταξύ προπονητή, ποδοσφαιριστών και διοίκησης. Αυτό είναι ένα από τα μυστικά του Αστέρα και νομίζω ότι βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα, η ομάδα είναι αρκετά δυνατή, παίζει με πάθος και μπορεί να βγάλει όμορφο ποδόσφαιρο όταν υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Σχετικά με τα μειονεκτήματα, δεν έχουμε βάθος στο ρόστερ που είναι μικρό σε αριθμό παικτών και έτσι, απουσίες για τραυματισμούς ή κάρτες δύσκολα αναπληρώνονται”.

Τέλος, ερωτηθείς για τον αγώνα στη Σούρπη και το 2ο όμιλο της Α' ΕΠΣΘ, απάντησε: “Αίας κι Αστέρας είναι δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου και θα γίνει ένα δυνατό ματς, θα το χαρακτήριζα γιορτή για το τοπικό. Ο Αίας είναι μια σταθερή δύναμη στην Α' Κατηγορία, ομάδα δυνατή με έμπειρες μονάδες. Θα κριθεί στο πάθος και τη δύναμη, ο πιο τυχερός ίσως είναι αυτός που θα κερδίσει, αυτός που θα διαχειριστεί πιο σωστά τον αγώνα. Όσον αφορά στον όμιλο, πιστεύω ότι είναι ανταγωνιστικός, όλες οι ομάδες κάνουν σοβαρή προσπάθεια κι αξίζουν να είναι στην Α' Κατηγορία. Στις επόμενες δύο αγωνιστικές θα ξεχωρίσουν αυτές που θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση. Εμείς θα επιδιώξουμε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα”.

Φ.Γ.