noodles volos banner

Πετούσε "φωτιές" στο πρώτο μέρος η Αγία Άννα, 5-2 τον Μαγνησιακό

Σε ένα φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του "Olimpico" την Κυριακή, η Αγία Άννα κέρδισε εύκολα τον Μαγνησιακό (5-2), έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο 45λεπτο κι έδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο στην προετοιμασία της - Μέτρια εικόνα του Μαγνησιακού στο πρώτο μέρος, φανερά ανεβασμένος στο δεύτερο, κατάφερε κι αυτός να δείξει πράγματα, που άρεσαν στον τεχνικό του, Βασίλη Πανόπουλο.

Με την έναρξη της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές της Αγίας Άννας είχαν τον πλήρη έλεγχο και κατάφεραν μόλις σε δεκαεπτά λεπτά αγώνα να "καθαρίσουν" τη φιλική νίκη τους. Συγκεκριμένα, το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 3' ο Στεργιόπουλος, ύστερα από όμορφη κυκλοφορία της μπάλας των γηπεδούχων, στο 12' η Αγία Άννα διπλασίασε τα τέρματά της, ύστερα από ασυνεννοησία των αμυντικών του Μαγνησιακού και πλασέ του Κωτούλα σε κενή εστία, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ήρθε και τρίτο τέρμα για την ομάδα του Νίκου Αθανασιάδη με τον Νιαώτη, ύστερα από ασίστ στου Σκοπού. 

Το "κερασάκι στην τούρτα", όσον αφορά το εξαιρετικό πρώτο μισάωρο για τους ποδοσφαιριστές της Αγίας Άννας, μπήκε στο 27' από τον Κωτούλα, που πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα Βίτσο, γράφοντας το 4-0.

Στο δεύτερο μέρος, λόγω των πολλών αλλαγών, η εξαιρετική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου για τους παίκτες των γηπεδούχων άλλαξε σημαντικά, σε αντίθεση με τον Μαγνησιακό που ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του και κατάφερε να δείξει ένα αρκετά καλύτερο πρόσωπο, σε σχέση με την εικόνα του πρώτου μέρους. 

Περίπου στο 55', μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 με προβολή του Τσιάνου, ύστερα από όμορφη εκτέλεση κόρνερ του Προβιά και κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, κοντά στο 75', με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρακίτσιου. Η Αγία Άννα είχε σκοράρει ενδιάμεσα από τα δύο τέρματα της ομάδας του Βασίλη Πανόπουλου για πέμπτη φορά στο παιχνίδι, με το πέναλτι - γκολ του Καρακίτσιου. 

Η φιλική αναμέτρηση έληξε, με τα δύο νεανικά ρόστερ των ομάδων να δείχνουν εκατέρωθεν θετικά κι αρνητικά στοιχεία, με τον Νίκο Αθανασιάδη, πάντως, να έχει σαφώς περισσότερους λόγους να είναι ευχαριστημένος, βάσει εικόνας της ομάδας του κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Αγία Άννα(Αθανασιάδης): Βλαχόπουλος, Ταραόσης, Ταμπακόπουλος, Μπαρέκας, Στεργιόπουλος, Φιλατζικιώτης, Σκοπός, Τσιουρέλης, Νιαώτης, Κωτούλας, Αντωνίου

Έπαιξαν και οι: Χαρχαλάκης, Πετσιμέρης, Καπής, Κοτρώνης, Σταμπούλογλου, Βογιατζής

Μαγνησιακός(Πανόπουλος): Βίτσιος, Κρανιάς, Βασιλείου, Κοντοβάς, Κατσαμόρας, Προβιάς, Τσιάνος, Οικονόμου, Μπάλλας, Φέιζο, Μωυσίδης

Αγωνίστηκαν επίσης και οι: Φέιζο, Γκάγκας, Καρακίτσιος, Κρανιάς

 

Last modified onTuesday, 30 August 2016 15:27