noodles volos banner

Ακρόπολη-Άνθιμος Γαζής 3-1

Δέκατη έβδομη νίκη σε είκοσι αγώνες για την Ακρόπολη που συνεχίζει ακάθεκτη την πορεία της για να τερματίσει πρώτη κι αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο γήπεδο του Σέσκλου, ο Άνθιμος Γαζής αιφνιδίασε καθώς προηγήθηκε στο 3ο λεπτό με φοβερό σουτ του Μπακογιάννη εκτός μεγάλης περιοχής, όμως οι γηπεδούχοι είχαν γρήγορη απάντηση, στο 10ο με κεφαλιά του Παγώνη ύστερα από κόρνερ του Πασσιά. Ο Μιχολίτσης με σουτ έκανε το 2-1 στο 67' και ο Παπάς με τελική προσπάθεια εκτός μεγ. περιοχής το τελικό 3-1 στο 80'. Για το σύνολο του Βαγγέλη Τάχου που ανέβασε την απόδοσή του στο δεύτερο μισό, ευκαιρίες με τους Πασσιά, Μιχολίτση και Παγώνη, για την ομάδα του Παναγιώτη Κουρούπη, ο Θεοδώρου στο 25' είχε πλασέ άοτυτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 78' ο Κορέντης πρόλαβε τον Αλεξίου.

Συνθέσεις:
Ακρόπολη: Κορέντης, Αξιώτης, Βασ. Κουνής, Ζαμάνης, Αν. Τσούτσας, Πασσιάς (84' Κυριαζής), Παπάς, Κ. Κολυμήτρας, Αν. Κολυμήτρας (80' Χρ. Τσούτσας), Μιχολίτσης, Παγώνης (80' Τσουκάλης).
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Δημόπουλος (70' Σιδηρόπουλος), Κωστάκης, Περατζάκης, Δρακονταϊδής, Παρασκευάς (75' Αλεξίου), Αβλιάι, Μπακογιάννης, Θεοδώρου, Κατσαρός, Ψαθάς (68' Αγγέλης.)

Last modified onSaturday, 23 April 2016 19:04