noodles volos banner

Απόλλων-Μυρμιδόνες 2-1

Ο Απόλλων υπερασπίστηκε την έδρα του. Κέρδισε 2-1 τους Μυρμιδόνες και παρέμεινε σταθερά στις πρώτες θέσεις του 2ου ομίλου, περνώντας τρίτος. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό με εντυπωσιακό τέρμα, βολ πλανέ του Τσιουρή, το 2-0 στο 75' με αυτογκόλ του Κοντοβά σε σέντρα του Τσιουρή ακι το 2-1 στις καθυστερήσεις με τέρμα του Κουτσούμπα, προβολή σε φάουλ του Χατζέλα.
Για τον Απόλλωνα, ευκαιρίες στο πρώτο μέρος σε τετ-α-τετ του Πολυχρόνου από ασίστ του Βασιλείου και σουτ των Πολυχρόνου, Τσιουρή, ενώ προσπάθεια του Ζάνη απέκρουσε ο Τσιώτρας. Στην επανάληψη, φάουλ του Φέιζο βρήκε σε ετοιμότητα τον αντίπαλο γκολκίπερ, μακρινό σουτ του ίδιου παίκτη έφυγε λίγο άουτ. Για το σύλλογο του Πλατάνου, ο Π. Μπούρχας νικήθηκε από τον Μουράβα σε τετ-α-τετ στο 12ο λεπτό, κεφαλιά του αμαρκάριστου Κατσαβριά από το ύψος του πέναλτι δεν είχε στόχο, ενώ στο 78' διπλή φάση όταν σουτ του Ξαφά έβγαλε με τα ακροδάχτυλα ο τερματοφύλακας, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και και στην επαναφορά ο Μουράβας έπιασε το πλασέ του Τσιάρα. Διαμαρτυρίες για τους φιλοξενούμενους όταν στο 75' ανακόπηκε ο Τσιάρας, με τον Λουκά Κατσαμπέκη να αναφέρει πως ήταν φάουλ για χέρι του αμυντικού και κόκκινη κάρτα που δεν δόθηκαν και στη συνέχεια της φάσης σημειώθηκε το δεύτερο τέρμα του Απόλλωνα.

Συνθέσεις:
Απόλλων: Μουράβας, Φώτου, Φέιζο, Καρπούζας, Παπαπορφυρίου, Ψήφος, Πολυχρόνου (70' Γ. Καλαμίδας), Βασιλείου, Τσιουρής (90' Δ. Καλαμίδας), Πέτσης, Ζάνης (65' Παναγιωτάκης).
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Ακριβός, Βέργας, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Π. Μπούρχας (55' Ξαφάς), Ζαφειρίου (70' Ν. Μάντζαρης), Χατζέλας, Τσιάρας (80' Χορταργιάς).