noodles volos banner

Πηλέας-Απόλλων 0-2

 

Ο Απόλλων Καναλίων επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στον Πηλέα. Κέρδισε 2-0 στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος και προκρίθηκε στην οκτάδα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ. Το σκορ άνοιξε στο 22ο λεπτό ο Τσιουρής (φετινό μεταγραφικό απόκτημα από τον Αετό Κερασιάς), ο οποίος έχει βρει δίχτυα σε όλα τα ματς που έδωσε η ομάδα του την τρέχουσα περίοδο, ακόμα και στα φιλικά! Το δεύτερο γκολ δέκα λεπτά πριν τη λήξη με εύστοχο πέναλτι του Ζάνη που κέρδισε ο Τσιουρής. Οι νικητές είχαν χαμένο πέναλτι με τον Πέτση στο 35' (δοκάρι), ενώ είχαν άλλα τρία δοκάρια με τους Καλαμίδα, Τσιουρή, Πέτση και θα μπορούσαν στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησαν, να δώσουν μεγαλύτερη έκταση στο σκορ.

Συνθέσεις:
Πηλέας: Πύλος, Τσακίρης (20' Βαρσαμάς), Μ. Ματθαίου, Αλβανόπουλος, Δεδούσης, Μπιφάνης, Καμπέρης, Παλάσης (46' Βαΐτσης), Ταφίλης, Θάνος, Δ. Μπρισμπέος (75' λ.τρ. Ηλ. Ματθαίου).
Απόλλων: Πρέζας, Κελεσίδης, Κουζιώκας, Παπακώστας, Παναγιωτάκης, Ψήφος (75' Λιάκος), Γ. Καλαμίδας (60' Φώτου), Βασιλείου, Τσιουρής (85' Κοκόλας), Πέτσης, Ζάνης.

 

Last modified onWednesday, 09 December 2015 17:40