noodles volos banner

Δήμητρα-Απόλλων 1-2

Μεγάλο διπλό για τον Απόλλωνα που πέρασε από την Ευξεινούπολη. Η ομάδα των Καναλίων είχε πολύ καλή παρουσία, κυρίως στο πρώτο μέρος και αιφνιδίασε καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο, πήρε προβάδισμα δύο γκολ. Στο 9ο λεπτό, από ασίστ του Κόκκαλη, ο Τσιουρής με σουτ έκανε το 0-1 και στο 14' ο Κόκκαλης το 0-2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η μείωση του σκορ στο 61' με φαλτσαριστό σουτ του Μαστακούλη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ύστερα από πάσα του Αντωνιάδη.
Το ματς στιγματίστηκε από το άσχημο τραυματισμό του Βογιατζή, μόλις στο 2ο λεπτό ο οποίος είχε διαμπερές σχίσιμο στο μάγουλο και μετέβη στο νοσοκομείο όπου του έγιναν ράμματα. Από μία αποβολή για κάθε ομάδα, στο 55' ο Κουζιώκας του Απόλλωνα για εξύβριση της β' βοηθού και στο 65' ο Ξηρομερίσιος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Για τη Δήμητρα, δοκάρι σε κόρνερ του Επίσκοπου στο 30', ευκαιρία με εξ επαφής κεφαλιά του Ποζιόπουλου λίγο αργότερα που απέκρουσε ο Μουράβας. Στην επανάληψη, ο Μαντάρας στο 55' βρέθηκε σε καλή θέση αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ο Σιαμέτης είχε μακρινό σουτ που εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ (75') και ο Αντωνιάδης κοντινή κεφαλιά που έβγαλε ξανά ο Μουράβας. Για τον Απόλλωνα, στο πρώτο ημίχρονο χάθηκαν τρεις μεγάλες ευκαιρίες, με τετ-α-τετ του Ζάνη που έσωσε ο Σαββίδης, σουτ του Κόκκαλη άουτ και μια φάση με τον Τσιουρή. Ο σύλλογος των Καναλίων, μέσω του magnesiasports, εύχεται περαστικά στον αντίπαλο ποδοσφαιριστή Βογιατζή που είχε σήμερα τραυματισμό.

Συνθέσεις:
Δήμητρα: Σαββίδης, Βογιατζής (2’ λ.τρ. Μαντάρας-66’ Τσέργας), Επίσκοπος (76’ Πιπινής), Ξηρομερήσιος, Αντωνιάδης, Ζουμπόπουλος, Ποζιόπουλος, Φιλατζικιώτης, Μαστακούλης, Σιαμέτης, Παυλίδης.
Απόλλων: Μουράβας, Ψήφος, Κεσεσίδης, Καρπούζας, Φώτου, Παναγιωτάκης, Κόκκαλης, Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Ζάνης (87' Κουζιώκας).