noodles volos banner

"Υπάρχει νόμιμη διοίκηση, σε εμάς πρέπει να απευθύνονται τα σωματεία"

  • Published in ΕΠΣΘ

Αίτημα ανακοπής της απόφασης του Πρωτοδικείου θα καταθέσει σήμερα η διοίκηση της ΕΠΣΘ. Ο κ. Πάσχος μίλησε στο Ράδιο Ένα 102,5fm και στην εκπομπή του Γιάννη Αναστασίου κι επανέλαβε ότι από την ΕΠΟ δεν αναγνωρίζεται καμία διοίκηση Πρωτοδικείου, ενώ η Ένωση έχει νόμιμη διοίκηση.

Συγκεκριμένα είπε: “Το ποδόσφαιρο έχει το αυτοδιοίκητο. Έγινε μία αγωγή στο Πρωτοδικείο παρανόμως, τα τρία σωματεία παρασύρθηκαν και δώσαν κάποιες βεβαιώσεις σε κάποιον διακομιστή-μεσολαβητή που τις μάζευε, για να παίξουν δήθεν μπάλα. Δεν τους είπαν όμως ότι θα το χρησιμοποιήσουν για αγωγή εναντίον της ΕΠΣΘ και κατά συνέπεια της ΕΠΟ. Πήγαν την Παρασκευή στην Πρωτοδίκη και της ανέφεραν μονομερώς τα γεγονότα. Δεν ανέφεραν ότι υπάρχει νόμιμη διοίκηση, με οκτώ άτομα των οποίων η θητεία λήγει τον Μάρτιο του 2017. Εγώ για να φύγω, ή θα παραιτηθώ ή θα κάνει μομφή η γενική συνέλευση για να μας ρίξει. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος να μας καταργήσουν”.
Συμπλήρωσε πως τρία μέλη της διοίκησης έχουν παραιτηθεί “στο ιατρείο του κ. Μπατζιάκα” και όχι επισήμως στο γεν. Γραμματέα της ΕΠΣΘ, θα γίνουν συμπληρωματικές εκλογές για να αντικατασταθούν, ενώ τόνισε επίσης: “Από την ΕΠΟ δεν αναγνωρίζεται διοίκηση Πρωτοδικείου, οπότε δεν αναγνωρίζεται οποιαδήποτε ενέργεια που κάνουν. Υπάρχει νόμιμη διοίκηση, σε εμάς πρέπει να απευθύνονται τα σωματεία. Αν δεν είμαστε εμείς, θα παίζουν φιλικά. Μόνο με εμάς θα παίξουν μπάλα”.