noodles volos banner

ΕΜΑ-Aγχίαλος 2-0

Ποδαρικό στο 2015 με σημαντική νίκη για την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου που ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις μετά το σημερινό 2-0 επί της Αγχιάλου. Σκόρερ για το σύνολο του Χρήστου Αναγνώστου ο Ρομάριο. Στο 11ο λεπτό με πλασέ ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Λανάι και στο 60ό με σουτ ύστερα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας από τους Λανάι, Καπέσιο, Ζγουλέτα με τελικό αποδέκτη τον Ρομάριο.
Σουτ του Λανάι στο 5' απέκρουσε αμυντικός στη γραμμή, στο 65' ο Καπέσιος αντί να σουτάρει, προτίμησε να δώσει στον Ρομάριο που ανακόπηκε, ενώ στο 70' ο τελευταίος έχασε ευκαιρία για χατ τρικ με σουτ άουτ από το ύψος του πέναλτι.
Από την Αγχίαλο, εκφράστηκαν παράπονα για τις υποδείξεις των βοηθών διαιτητή, για γκολ του Στατήρα στο 58' που δεν μέτρησε ως οφσάιντ και για το 2-0 για οφσάιντ που δεν δόθηκε στον παίκτη που ξεκίνησε τη φάση και ήταν εκτεθιμένος πίσω από την άμυνα όπως μας είπαν. Επίσης, μία γυριστή κεφαλιά του Μπούτλα στο πρώτο μέρος έφυγε λίγο άουτ.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τη γηπεδούχο ομάδα χρησιμοποιήθηκαν δύο τερματοφύλακες (λόγω τραυματισμού του βασικού στο 70ό λεπτό). Το αξιοπερίεργο γεγονός είναι ότι κανένας εκ των δύο δεν έπαιξε στη θέση του, αφού ούτε ο βασικός Καπαλίκας ούτε ο Γ. Βέτσικας που τον αντικατέστησε σήμερα είναι τερματοφύλακας αλλά χρησιμοποιήθηκαν ελλείψει άλλων επιλογών! Μάλιστα ο Καπαλίκας τείνει να γίνει μόνιμος κάτω από τα δοκάρια για την ΕΜΑ!

emaag