noodles volos banner

Τοξότης-Νέοι Αθλητές 1-0 στο β' ημίχρονο

Στο ματς που το μισό διεξήχθη το Σάββατο και το άλλο μισό σήμερα, ο Τοξότης κέρδισε 1-0 τους Νέους Αθλητές Νίκης. Στο βοηθητικό του ΕΑΚ, οι ομάδες βρέθηκαν σήμερα για να παίξουν το δεύτερο ημίχρονο και οι γηπεδούχοι πήραν το τρίποντο με γκολ δέκα λεπτά πριν τη λήξη. Ο Τσιατσιάνης εκτέλεσε φάουλ, κεφαλιά του Παραδάκη σταμάτησε στο δοκάρι και από κοντά, λίγο πριν τη γραμμή την έσπρωξε στα δίχτυα ο Μάρκο. Για τον Τοξότη, μια καλή φάση με πλασέ του Τσένα πάνω από τον τερματοφύλακα που πέρασε λίγο άουτ κι ένα σουτ του Παραδάκη εκτός περιοχής, ενώ για τους Νέους Αθλητές -που γνώρισαν τρίτη στη σειρά ήττα- στο 65' από κάθετη πάσα, ο Τσιανάκας κατέβασε την μπάλα με το στήθος και πλάσαρε, για να αποκρούσει ο Πασπαλάρης, ενώ λίγο μετά διαγώνιο σουτ του Χ. Σιώμο δεν είχε στόχο.

Συνθέσεις:
Τοξότης: Πασπαλάρης, Σιαμουρδάνης, Κυλαδίτης, Παπακυρίτσης, Αλ. Βέτσικας, Τσιατσιάνης, Γ. Βέτσικας (87' Κούτσικος), Παραδάκης, Δ. Τσένα (85' Τριχιάς), Μαϊστράλλης, Μάρκο.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Κουτσούκης, Τσαπέρος, Δημουλάς, Χαλκίδης (60' λ.τρ. Χ. Σιώμος), Χρηστίδης (46' Δαμάσκος), Τσιανάκας, Γκλαβίνης, Μπακογιάννης, Αλ. Σιώμος.

Η βαθμολογία:
ΑΚΡΟΠΟΛΗ…51
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ…44
ΝΕΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΝΙΚΗΣ…32
ΑΝΘΙΜΟΣ ΓΑΖΗΣ…31
ΙΑΣΩΝ…31
ΤΟΞΟΤΗΣ…28
ΕΘΝΙΚΟΣ…27
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ…20
ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ…17
ΔΥΝΑΜΙΣ…17
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ…15
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΟΣ…12
ΕΝΩΣΗ ΛΕΧΩΝΙΩΝ ΝΗΛΕΑ…5

Last modified onWednesday, 13 April 2016 17:22