noodles volos banner

Δύσκολα ματς για ΑΕΔ και Σαρακηνό

 

Στη 16η στροφή του είναι το πρωτάθλημα της Α' Τοπικής και το ενδιαφέρον εστιάζεται στη μάχη της κορυφής του 1ου ομίλου. Τέσσερα παιχνίδια θα γίνουν το Σάββατο και οκτώ την Κυριακή. Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα.

 

 

Στον 1ο όμιλο, οι τρεις ομάδες που συγκατοικούν στην πρώτη θέση αγωνίζονται το πρωί της Κυριακής. Η πρωτοπόρος ΑΕ Διμηνίου έχει επικίνδυνη έξοδο διότι παίζει στο πλαστικό της Ι.Μ. Δημητριάδος με αντίπαλο τον Πανιώνιο ο οποίος προέρχεται από θετικό σερί και δύο διαδοχικές εκτός έδρας νίκες. Ο Ηρακλής έχει θεωρητικά εύκολο έργο καθώς στο Βασδέκειο αντιμετωπίζει τον ουραγό Πηλέα, ενώ ο Σαρακηνός, με έξι στη σειρά τρίποντα, φιλοξενεί τη Σκιάθο που δεν έχει ήττα από το αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου στο νησί! Στα τρία ματς του Σαββάτου, η Αγία Παρασκευή ψάχνει την εντός έδρας νίκη κόντρα στην ΑΕ 2002 που παίζει καλά αλλά δεν έχει ουσία, ο Μαγνησιακός κοντράρεται με τον Θησέα σε αμφίρροπο ματς που έχει ενδιαφέρον περισσότερο για τους “κυανόλευκους” του Βασίλη Πανόπουλου, ενώ η Δάφνη φιλοξενεί τον Άρη στο ΕΑΚ, με την ομάδα των Αγίων Αναργύρων να θέλει μόνο τρίποντο καθώς έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Στο 2ο όμιλο, το Σάββατο έχουμε το γειτονικό ντέρμπι Αχιλλέας-Πρωτεσίλαος, με τους μονομάχους να καταγράφουν αντίθετη πορεία καθώς οι γηπεδούχοι είναι στην προτελευταία θέση και οι φιλοξενούμενοι στην τρίτη. Στις 6/3 όλα τα υπόλοιπα ματς. Η Σκόπελος ταξιδεύει στη Σούρπη όπου ο Αίας είναι δυνατός, στον Πλάτανο οι Μυρμιδόνες παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή με αντίπαλο την Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου, ενώ ο Διαγόρας μετά από δύο σερί ισοπαλίες με 1-1, φιλοξενεί την Αγχίαλο που έχει απολύτως ισορροπημένο απολογισμό, όλα τα αποτελέσματα από πέντε φορές. Τέλος, ο Απόλλων έχει δεύτερο στη σειρά ματς στα Κανάλια, με αντίπαλο τη Δήμητρα που κέρδισε τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές και πήρε βαθμολογική ανάσα, ενώ η αγωνιστική περιλαμβάνει αγώνα μεταξύ του πρώτου και του τελευταίου, ο ΓΣ Αλμυρού παίζει με τον Άθλο που τους χωρίζουν 41 βαθμοί.

 

Last modified onThursday, 03 March 2016 10:22