noodles volos banner

Καρέ μεταγραφών για Σαρακηνό που συμπλήρωσε μια νέα ενδεκάδα

Ενδεκάδα μεταγραφών συμπλήρωσε ο Σαρκαηνός στη δίμηνη χειμερινή περίοδο. Η βολιώτικη ομάδα απέκτησε σήμερα άλλους τέσσερις παίκτες: τον έμπειρο και γνωστό μέσο Νίκο Μαραγκό με θητεία μεταξύ των άλλων σε Ηρακλή και Θησέα, τον 21χρονο αμυντικό χαφ Μιχάλη Λαγονικό από τον Απόλλωνα Καναλίων, τον 18χρονο δεξιό χαφ Άγγελος Βλιώρα από τον Τοξότη με θητεία πέρυσι στη Δάφνη και τον πλάγιο μέσο Απόστολο Κοντό, φοιτητή από την Καρδίτσα που ξεκίνησε τη σεζόν στην ΑΕ Διμηνίου.
Οι τέσσερις προαναφερθέντες προστίθενται στους Ράπτη, Παπάζογλου (από Κ19 Ολυμπιακού Βόλου), Καρακώστα (από Πύρασο), Γράντα (από Θησέα), Φουρκιώτη (από ΑΕ Διμηνίου), Τσαγγαρά (από Νέους Αθλητές) και Ντουκόλη (που γύρισε στον αγωνιστική δράση), οι οποίοι αποκτήθηκαν από το σύλλογο στο μέσο της περιόδου.
Ο Σαρακηνός, μετά τη μεγάλη του νίκη 3-1 επί του Θησέα, έχει μπροστά του δύσκολα παιχνίδια με Σκιάθο εντός έδρας και Ηρακλή στο Βασδέκειο. Το πρόγραμμα θεωρητικά είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τους άλλους δύο διεκδικητές της κορυφής του 1ου ομίλου -εκτός έδρας και τα δύο ντέρμπι-, ωστόσο οι “ροσονέρι” κρατούν την τύχη στα χέρια τους καθώς εάν κερδίσουν και τα επτά ματς, τότε βγαίνουν πρώτοι.