noodles volos banner

Μαγνησιακός-Σαρακηνός 1-2

 

O Σαρακηνός πέρασε με 1-2 από το “Κιούπι”, αφήνοντας τον Μαγνησιακό χωρίς εντός έδρας νίκη ακόμη τη φετινή σεζόν. Οι “ροσονέρι” μείωσαν τη διαφορά στον ένα βαθμό από την Ηρακλή και στους τρεις από την πρωτοπόρο ΑΕ Διμηνίου, που αγωνίζονται την Κυριακή.

Πρώτη καλή φάση στο ματς στο 11ο λεπτό όταν ο Κόκκας έστρωσε στον Καρακίτσιο που σούταρε ψηλά άουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά. Στο 16' κεφαλιά του Βαΐτση απέκρουσε ο Βίτσος, λίγο πιο μετά ο Τσεκούρας έκανε σέντρα-σουτ από καλή θέση που δεν επωφελήθηκε ο Σουάρες, ενώ σουτ του Κωνσταντάκου από το ημικύκλιο μπλόκαρε ο γκολκίπερ των γηπεδούχων στο 27'. Το 0-1 σημειώθηκε στο 33ο λεπτό όταν ο Βαΐτσης πέρασε κάθετη πάσα ανάμεσα στους στόπερ που ήταν σχεδόν στη μεσαία γραμμή, ο Τσεκούρας πετάχθηκε στον κενό χώρο και με μακρινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο επόμενο λεπτό, σουτ του Βαΐτση έφυγε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι, στο 40' ο Σουάρες έκανε εναέρια προβολή προ του Βίτσου και ο Προβιάς απομάκρυνε.
Στην επανάληψη, καλή διπλή ευκαιρία για τουν Μαγνησιακό στο 51' όταν ο Γιαμαλής έβγαλε ωραία κάθετη και ο Κόκκας νικήθηκε από τον Βλαχόπουλο σε τετ-α-τετ. Ο γκολκίπερ απέκρουσε με τα πόδια και στην εξέλιξη, σουτ του Τσιουρέλη δεν βρήκε στόχο. Το 0-2 στο 58' με φοβερό γκολ του Αποστόλη Τανάγια. Έπιασε δυνατό ευθύβολο σουτ από περίπου 35 μέτρα που κατέληξε στο δεξί “παραθυράκι”. Ήταν άπιαστο, ένα πραγματικά καταπληκτικό τέρμα. Ο Μαγνησιακός μείωσε στο 70' με κεφαλιά του Κρανιά, από πάσα του Γιαμαλή και στη συνέχεια απείλησε αρκετά για την ισοφάριση: στο 73' με την μπάλα να χτυπάει πάνω στον Γιαμαλή στη γραμμή του τέρματος, στο 80' με σουτ του Νιαώτη σε τετ-α-τετ που κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, με κεφαλιά του Γιαμαλή στο φινάλε.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσος, Κρανιάς, Κατσαμόρας, Γιαμαλής, Προβιάς, Γκέρτσος, Καρακίτσιος (46' Καραλής), Τσιουρέλης, Αντωνίου (55' Νιαώτης), Κόκκας, Αντωνόπόυλος (65' Τσιάνος).
Σαρακηνός: Βλαχόπουλος, Ρουκάς, Στεργιόπουλος, Καλαμάτας, Ιωάννου, Καρακώστας, Τσεκούρας (64' Μαλεσάγκος), Τανάγιας (77' Ράπτης), Σουάρες, Κωνσταντάκος, Βαΐτσης (85' Φουρκιώτης).

 

Last modified onSaturday, 13 February 2016 17:17