noodles volos banner

Μυρμιδόνες-Διαγόρας 0-1

Με το ...αγαπημένο 1-0, ο Διαγόρας πέρασε από το γήπεδο του Πλατάνου. Η ομάδα του Στεφανοβικείου είχε την ουσία για ακόμη ένα ματς και πανηγύρισε την έκτη της νίκη σε οκτώ αγωνιστικές. Το γκολ σημειώθηκε στο 62ο λεπτό με πλασέ του Κάρρου, ύστερα από σέντρα του Καραπλιάγκου. Οι Μυρμιδόνες είχαν χαμένο πέναλτι (που κέρδισε ο Π. Μπούρχας) στο 21ο λεπτό όταν ο Χατζέλας έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι κι ενώ ο αντίπαλος γκολκίπερ είχε πέσει από την άλλη πλευρά. Πίεσαν στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση αλλά δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν κάποια επιθετική τους προσπάθεια. Ο Διαγόρας μπήκε φουριόζος στο ματς κι έχασε ευκαιρίες, στο 3ο λεπτό με πλασέ του Κάρρου στο δοκάρι, στο 5ο και 7ο με κεφαλιές του Κάρρου άουτ από τη μικρή περιοχή, στο 12ο με κεφαλιά του Λουφόπουλο που απομακρύνθηκε πάνω στη γραμμή του τέρματος, ενώ στο φινάλε ο Διπλάρης -που έκανε ντεμπούτο- έφυγε μόνος του από το κέντρο σε τετ-α-τετ κι αστόχησε πλασάροντας άουτ.
Από τον Διαγόρα εκφράστηκαν ευχαριστίες προς τη διοίκηση του Θησέα για τη συνεργασία στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ρενάτο, ο οποίος σήμερα έπαιξε για πρώτη φορά με το σύλλογο του Στεφανοβικείου.

Συνθέσεις:
Μυρμιδόνες: Τσιώτρας, Ακριβός, Κατσαβριάς, Κοντοβάς, Ν. Μάντζαρης (80' Στ. Μάντζαρης), Αθ. Κουτσούμπας, Δ. Μπούρχας, Χατζέλας, Τσιάρας, Ζαφειρίου (63' Ξαφάς), Νικηφοράκης (53' Π. Μπούρχας).
Διαγόρας: Βουραζέρης, Λουφόπουλος (65' λ.τρ. Καρατζιώλης), Καραπλιάγκος (80' Διπλάρης), Πρασσάς, Χολέβας, Κουντούρης, Τριχόπουλος, Καραμανλής, Κάρρος, Γιώργος, Γκοντόλος (46' Ρενάτο).