noodles volos banner

"Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε τη Νίκη Βόλου"

Ο Σαρακηνός αντιμετωπίζει αύριο για το Κύπελλο ΕΠΣΘ τη Νίκη Βόλου σε δύσκολο παιχνίδι για τους "ροσονέρι" καθώς τους δύο αντιπάλους χωρίζει μία κατηγορία, ωστόσο οι φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης στοχεύουν στην πρόκριση. Ο Φίλιππος Ρουκάς, δεξιός μπακ του Σαρακηνού, με δηλώσεις του στο magnesiasports δίνει το στίγμα της αναμέτρησης.
Αρχικά ανέφερε: "Σεβόμαστε τη Νίκη Βόλου, γνωρίζουμε τη δυναμική της, το ρόστερ που διαθέτει, ωστόσο για εμάς το παιχνίδι δεν είναι χαμένο. Ξεκινάει από την ισοπαλία και θέλουμε να το τελειώσουμε με δική μας νίκη. Δεν φοβόμαστε τη Νίκη. Αντιμετωπίζουμε αυτή την αναμέτρηση Κυπέλλου όπως όλα τα υπόλοιπα ματς. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι ευκαιρία για εμάς να δείξουμε την αξία μας" και συνέχισε λέγοντας: "Το ματς αποτελεί διαφήμιση για το τοπικό ποδόσφαιρο, εύχομαι να γίνει ωραίο παιχνίδι που θα ευχαριστηθεί ο κόσμος. Περιμένουμε πολύ κόσμο στο γήπεδό μας για να χειροκροτήσει την προσπάθειά μας αλλά κι αυτής της Νίκης".
Επίσης, ερωτηθείς για τους φετινούς στόχους του Σαρακηνού, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής απάντησε: "Δουλεύουμε πολύ καλά, έχουμε ένα ισχυρό σύνολο που θα πρέπει να δείχνουμε κάθε αγωνιστική. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με στόχο να τα κερδίσουμε όλα και στο τέλος να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Πέρυσι φθάσαμε στον τελικό που τον χάσαμε στα πέναλτι, φέτος θέλουμε να χαμογελάσουμε. Με πολλή δουλειά, κάτω το κεφάλι, θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας γιατί ο Σαρακηνός αξίζει να έχει επιτυχίες".