noodles volos banner

Ανοίγει η αυλαία της νέας σεζόν με τον αγώνα super cup στον Αλμυρό

 

Αγώνας super cup αύριο Σάββατο στον Αλμυρό ανάμεσα στον πρωταθλητή ΓΣΑ και την κυπελλούχο ΑΕ Διμηνίου. Είναι η αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία για την σεζόν 2015-16 στην ΕΠΣΘ και αφιερώνεται στη μνήμη του Αποστόλη Πλασταρά. Η σέντρα έχει οριστεί στις 16:00 κι αναμένεται πλήθος κόσμου για αυτό το ξεχωριστό παιχνίδι.
Στο magnesiasports μίλησαν οι δύο προπονητές, ο Λευτέρης Καλογήρου του ΓΣ Αλμυρού και ο Κώστας Παπαστεργίου της ΑΕ Διμηνίου, οι οποίοι παραμένουν για δεύτερη χρονιά στις ομάδες συνεχίζοντας το πετυχημένο έργο τους.
Για την πρωταθλήτρια ομάδα, ο κ. Καλογήρου τόνισε: "Θα θέλαμε ένας τέτοιος αγώνας super cup να διεξαχθεί σε διαφορετικές συνθήκες. Ο σύλλογός μας προσπαθεί να συνέλθει από αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Δεν είναι εύκολο, όμως όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θέλουμε τη νίκη όχι για το τρόπαιο αλλά για να την αφιερώσουμε στον Αποστόλη που φέτος είχε γυρίσει στον ΓΣΑ και ήταν κοντά μας από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Η απώλειά του μάς γέμισε θλίψη κι οδύνη και σε όλα τα παιχνίδια θα είναι στη σκέψη μας, θα είναι μαζί μας".
Ο Κώστας Παπαστεργίου, για την κυπελλούχο ΑΕΔ, σχολίασε: "Είναι θετικό που η χρονιά αρχίζει με αγώνα ανάμεσα στις ομάδες που κέρδισαν πέρυσι τους τοπικούς τίτλους και εύχομαι να καθιερωθεί αυτό κάθε σεζόν. Δυστυχώς, η παρουσία μας στον τελικό του super cup συνοδεύεται με την απώλεια του Αποστόλη Πλασταρά το περασμένο Σάββατο. Για την ΑΕ Διμηνίου, είναι ιδιαίτερη χαρά που θα συμμετάσχει σε αυτό το παιχνίδι διότι έτσι θα τιμήσουμε την μνήμη του Αποστόλη".