noodles volos banner

Ανέλαβε τη Δήμητρα ο Μπράτσος

Με τον Κώστα Μπράτσο θα πορευτεί τη νέα σεζόν η Δήμητρα. Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε επαφές το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο Βολιώτης τεχνικός δεν είχε απαντήσει στην πρόταση συνεργασίας, δίνοντας προτεραιότητα στη Νίκη Βόλου. Τελικά αποχώρησε σπό τον κυανόλευκο σύλλογο -όπου του προτάθηκε να αναλάβει ρόλο στην ακαδημία και όχι στην πρώτη ομάδα- και απάντησε θετικά στην ομάδα της Ευξεινούποληςε. Έτσι, τη νέα σεζόν θα βρεθεί στο 2ο όμιλο της Α' Τοπικής. Υπενθυμίζουμε ότι ξεκίνησε την προπονητική από την ακαδημία Αισωνίας το 2006-07 και την επόμενη χρονιά πήγε στην Αγία Παρασκευή. Το Φεβρουάριο του 2009 ανέλαβε την πρώτη ομάδα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2010. Στις αρχές του 2011 έγινε τεχνικός της ΑΕ Διμηνίου. Παρέμεινε ενάμιση χρόνο, το καλοκαίρι του 2013 πήγε στον Σαρακηνό όπου παρέμεινε μέχρι τον Νοέμβριο του 2014, ενώ το τελευταίο δίμηνο είχε την ευθύνη εκγύμνασης των Νέων της Νίκης Βόλου.
Είναι ο τρίτος συνεχόμενος προπονητής της Δήμητρας που προέρχεται απλο την πόλη του Βόλου μετά τους Καλογήρου και Βουρούκου την προηγούμενη τριετία.

Η ανακοίνωση της Δήμητρας: "Ο πρόεδρος και η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου της ΑΕ Δήμητρας Ευξεινούπολης βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συνεργασία τους με τον προπονητή Κώστα Μπράτσο. Μετά την λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα της Νίκης Βόλου, με δεδομένη την αμοιβαία και χρόνια αλληλοεκτίμηση και των δύο πλευρών, η συμφωνία  επήλθε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο νέος και φιλόδοξος Βολιώτης τεχνικός κρίθηκε ως η καλύτερη επιλογή για τον πάγκο της ομάδας  μας, κυρίως λόγω της εμπειρίας του στο τοπικό ποδόσφαιρο αλλά και της φιλοσοφίας του να δίνει βάρος στις υποδομές των εκάστοτε συλλόγων, κάτι που συνάδει απόλυτα με τα δικά μας πιστεύω. Τον καλωσορίζουμε στην  οικογένεια της Δήμητρας και του ευχόμαστε υγεία και καλή τύχη στο έργο του".