noodles volos banner

Άξια φιναλίστ της σεζόν η ΑΕ Διμηνίου

Η ΑΕ Διμηνίου έφθασε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πήγε με το υπέρ της 1-0 το Σάββατο στον επαναληπτικό του τελικού και κρατούσε τον τίτλο μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα. Δέχθηκε γκολ στην τελευταία στιγμή του αγώνα και έχασε τον τίτλο στα πέναλτι. Ωστόσο, η τελική έκβαση της σεζόν δεν μπορεί σε τίποτα να μειώσει την εξαιρετική πορεία που είχαν οι “κιτρινόμαυροι” του Κώστα Παπαστεργίου. Με νεαρούς ως επί το πλείστον ποδοσφαιριστές, από την αρχή πήραν κεφάλι στον 1ο όμιλο της Α' Κατηγορίας και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο διπλό τελικό. Έχασαν στις λεπτομέρειες το τρόπαιο και την ευκαιρία να αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου.
Στο πρώτο ματς με τον ΓΣΑ, η διμηνιώτικη ομάδα δεν είχε καλή απόδοση, ωστόσο πήρε τη νίκη. Στο δεύτερο, παίζοντας στην έδρα του αντιπάλου, είχε σαφώς πολύ καλύτερη εμφάνιση και στην ουσία, οι “κιτρινόμαυροι” έχασαν ...μόνοι τους τον τίτλο αφού τους παρουσιάστηκαν τρεις ευκαιρίες για γκολ από τις λεγόμενες κλασικές χωρίς να τις αξιοποιήσουν. Η τρίτη στις καθυστερήσεις, λίγα λεπτά πριν το 1-0 και ήταν διπλή. Στην παράταση, η απόδοση δεν ήταν η αναμενόμενη κόντρα στον ΓΣΑ που έπαιζε με δύο παίκτες λιγότερους, με αποτέλεσμα να μην φανούν απειλητικοί, να πάει το ματς στα πέναλτι, εκεί όπου οι Κοντογιάννης έπιασε ένα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό...
Λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή. Και η ΑΕ Διμηνίου αποδείχθηκε άξια φιναλίστ της φετινής σεζόν. Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, κατετάγη 2η στην Α' Τοπική, ωστόσο από το 2014-2015 θα έχει να θυμάται την κατάκτηση του πρώτου Κυπέλλου στην ιστορία της. Πήρε έναν τίτλο στα πέναλτι, έχασε έναν άλλον με τον ίδιο τρόπο, για το σύλλογο που έχει σταθερή πορεία ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες που διεκδικούν τρόπαια από το 2008 και μετά όταν ο Ιάσων Διμηνίου συνενώθηκε με τον Κεραυνό Σαμπάναγα.