noodles volos banner

Φινάλε στη Β' Τοπική

Με τρεις ομάδες να γνωρίζουν την τελική τους κατάταξη και μόνο μία εκκρεμότητα ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ το Σαββατοκύριακο. Ας δούμε το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής.Η πρωταθλήτρια Σκόπελος υποδέχεται τον Πηλέα στο βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου. Οι νησιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τη φετινή καταπληκτική πορεία τους. Σε 19 αγώνες, έχουν κερδίσει τους 17, έχουν μία ισοπαλία και μία ήττα, ενώ στο νησί δεν έχουν χάσει βαθμό. Η αναμέτρηση στην ουσία αποτελεί φιέστα ανόδου για την ομάδα του Γιάννη Γλύκου. Από την άλλη, ο Πηλέας, βαθμολογικά αδιάφορος μετά την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα, έχει μοναδικό κίνητρο να διατηρήσει το εκτός έδρας αήττητο!
Στη Γατζέα, ο Άνθιμος Γαζής φιλοξενεί τον Απόλλωνα Καναλίων, με τους φιλοξενούμενους σε περίπτωση νίκης να τερματίζουν στη δεύτερη θέση, ενώ διαδικαστικό χαρακτήρα έχει το ματς Τοξότης-Κένταυρος που θα γίνει στο βοηθητικό του ΕΑΚ. Επίσης, το Σάββατο, η Ακρόπολη υποδέχεται τον Ελευθεριακό, με την ομάδα του Σέσκλου να θέλει μόνο νίκη για να καταλάβει την πέμπτη θέση. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την Κυριακή με την αναμέτρηση Αργοναύτες-Παγασητικός. Εφόσον την προηγούμενη ημέρα δεν έχει κερδίσει η Ακρόπολη, το ματς έχει σημασία για τους φιλοξενούμενους.
Στην κατάταξη, σίγουρη πρώτη η Σκόπελος, όγδοος ο Τοξότης και ένατος ο Ελευθεριακός. Όλες οι άλλες θέσεις θα καθοριστούν από τα αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής, με τη σημείωση πως η ομάδα που θα τερματίσει στην 5η θέση, δηλαδή Ακρόπολη ή Παγασητικός, θα ελπίζει σε άνοδο εφόσον ο πρωταθλητής της Α' ΕΠΣΘ προβιβαστεί στη Γ' Εθνική.