noodles volos banner

Δοκιμασία στα Κανάλια για τη Σκόπελο

Με την 16η αγωνιστική συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΘ το διήμερο 7-8 Φεβρουαρίου. Θα διεξαχθεί ένας αγώνας το Σάββατο, δύο το πρωί της Κυριακής και άλλοι δύο το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Ας δούμε το πρόγραμμα.

Η αγωνιστική δράση ανοίγει στη Γατζέα το Σάββατο όπου κοντράρονται στην κοινή τους έδρα, ο Κένταυρος με τον Άνθιμο Γαζή. Στους τέσσερις βαθμούς η ομάδα της Αργαλαστής, στους δεκαέξι αυτή των Μηλεών που έχει ανάγκη περισσότερο τη νίκη. Το πρωί της Κυριακής, πρώτο χρονικά ματς αυτό που θα γίνει στο Olimpico sports club. Ο Παγασητικός θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες μετά την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής ώστε να μειώσει τη διαφορά από την προνομιούχο τετράδα. Αντίπαλός του η Δάφνη, που δεν σκοράρει με ευκολία αλλά είναι αήττητη εκτός έδρας, παίρνει τις νίκες και φιγουράρει στη δεύτερη θέση.

Δύο ώρες αργότερα θα αρχίσει μεγάλο ματς στα Κανάλια. Ο τοπικός Απόλλων φιλοξενεί την πρωτοπόρο Σκόπελο. Οι γηπεδούχοι του Κώστα Ρέππου βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση, έχουν ανοδική πορεία κι έφθασαν στους 23 πόντους. Από την άλλη, οι νησιώτες είναι από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος στην κορυφή, έχοντας αποσπαστεί πλέον με διψήφια διαφορά. Δεν χάνουν την άνοδο, αλλά το θετικό τους σερί απειλείται στα Κανάλια...
Το απόγευμα, ο Πηλέας φιλοξενεί τους Αργοναύτες. Το σύνολο του Σούλη Κατσικαδάμου είναι το φαβορί για τη νίκη, όπως τον πρώτο λόγο έχει ο Τοξότης με αντίπαλο τον Ελευθεριακό σε αγώνα που θα διεξαχθεί στα Λεχώνια. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική η Ακρόπολη.
Έχοντας μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος κι ενώ την Τετάρτη ακολουθεί εξ αναβολής αγωνιστική, κάθε απώλεια βαθμών για τις ομάδες που διεκδικούν την άνοδο μπορεί να είναι καθοριστική, σε μια κατηγορία που παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.